Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Džaba i Messi da vam dođe kad ih ne možete prijaviti, moglo se prijaviti do 22.06.
Hahahhahahah ma Željo ce niha napravit iz Balzana. Taj Klub sam nikad cuo. Svako more nesto kazat. Mogu i ja rec da moremo pobijedit Barcelonu.
idemo na maltu lagani tempo
Paša moj, džabe ti ta pojačanja, kad si igrače za Europa Ligu mor'o registrovati do 22.6. E sad jedino ako ne mislite da imate neke šanse protiv nas, ti igrači mogu bit od koristi... A budimo realni, slijedi vam balzamiranje, i na Hadisonu, i na Malti.
Reče mi rumeni čiji klub prošle godine u pretkolu deset golova primi od Borussije, izgubi od Haugesunda, Atromitosa i od koga sve ne. Vozdra bracuka.
Davno nekad bijaše Newcastle United na Hadisonu... Gdje ste vi bili smetljari udbaški ?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
ovo je čovjek sa normalnim razmisljanjem
beli nego da je favorit...cuj gluposti :)
Reče Odović: "Protivnik po mjeri." Kako ga nije stid Želju porediti sa nekim iz Pizdića i još to smatrati nekom realnom pretpostavkom. Željo je puno kvalitetniji da bi mu ovi Anonimusi bili po mjeri i ovo će biti jači trening za Želju.
Protivnik po mjeri. Zeljeznicar ima realne sanse da prodje, ali ne smije biti opustanja. Kvalitet igraca je podjednak ali ipak lagana prevaga na strani Zeljeznicara 51:49. Naprijed Zeljo
realno Grbalj bi veće šanse im o da prođe Želju od ovih ribara!