Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Yebo majku ovaj Bale vazda daje golove kad ne treba....nigdje ga u Realu cijelu sezonu i onda ovo .......
Bgm tesko ....al hajd igrat tekmu po tekmu... Al vala svaka cast Bazdarevicu samo na onom pracenju utakmice, lik stoji skace mase...a ne ko ono tele samo sjedi zavaljeno i nista! Trener mora biti temperamentan!!! Pod broj jedan!
U boj u boj u boj,u boj za narod svoj. Mi smo Sila Nebeska,volimo te BiHa!!!!
Sa tri pobjede sigurno idemo u baraz. Protiv Belgije ne ocekujem nista pozitivno ako izvucemo i remi bit ce extra. Pobijediti zadnje tri to je to mada ce sa Velsom biti tesko. 100 % MOZEMO DO EURA. Mesa svaka cast.... Pape je nikakav trener i strateg
Svaka čast za Vels uljepšali mi dan,još kad uzmu bodove gušterčićims to će biti za popit hladno pivo.
Direktan plasman je moguć ali i težak, ja se nadam da kroz baraž možemo do EP.A i za to nam trebaju 3 pobjede do kraja
Ja ne vjerujem da ce biti ista od plasmana ako cemo realno gledati. wales jak u zadnje vrijeme a o belgiji da ne pricamo! Tesko ce biti nazalost! Pozdrav svim ljudima dobre volje!
Ljudi koji ne pratiju Bosne ili cak sto je mrze,kazu da cemo na "gostovanju kod Belgije popusit"!Oni jos sad ne shvataju,da ce nas u Belgiji biti vise,i da ce nam to biti ne bas Bilino polje,al hajmo reci nase Kosevo!!! 25,000-35,000 sigurno,sve ostalo ispod tog broja ce biti zajebancija!!!
forza wales
izmigoljio si se jado, osjećaš li se sad jadno, jado jadni :))))))))))
Bas tako Aga.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
BIH opet u govnima # realno
U govna nam glavu zaburio Bosanski PAPE. Al mi smo Sila Nebeska,ne bojimo se nicega!
Samo hrabro
Gledajuci ovu grupu trebali bi najbolji biti!