Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BRAVO za Juventus, svaka čast, pobjeda nad oslabljenim realom!!! Real se osramotio u ovoj sezoni i to dobro!!!
sacekaj isa jarane,zaboravio si da se ima igrati drugo poluvreme u Madridu nije ti to druga liga
forza juve!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! najbolji klub na svijetu. kakav real uvijek ga je juve busio, a i dalje ce. forza juve!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Cuj Dinamo Kiev uzeo Porto u Portugalu? Odose ukrainci dalje a oni drugi prde u Fenjer
Velika je pobjeda Juventusa jer mu je u zadnje vrijeme slabo islo, pa se cak drmala stolica Ranijeriju. Mozes mislit koje su samopouzdanje povratili, a i navijaci ce biti zadovoljni. Veca je ponjeda nad kraljevskim Realom 2.1, nego 5:0 nad nekim losije rangiranim klubom u italijanskoj ligi. P.S. Arsenal deklasira Fenera.
Juve je šampioooon!!!!!Juve je šampion, a Del Piero neproglašeni najjbolji igrac svih vremena!!!!
brzi sreco, velika je pobjeda zato sto je nad realom.. a ne zato sto su ih nabili 5:0
Glup naslov.Čuj velika pobjeda Juventusa nad Realom a rezultat bio 2:1, i zadnji period utakmice se igrao pred juventusovim golom i pogođena stativa itd. Jednostavno glup naslov.
u jebote 36 golova, jedva čekam pregled
pusiona heheh