Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bojim se da bi Želju mogla da zadesi sudbina Slobode i to vrlo lako neka se uprava stidi našta smo spali.
Ma jok uprava gdje ćeš to naglas reci moga bi te ko čuti treneri su krivi....
Skont'o Vlado da ce vose para zaraditi prodajom bodova.
Samire, od tabele živiš...
cuj sumnjivi golovi ljudima se otvorila sansa za evropu sad i nece narednhih 58 godina i opet mamlaz kaze pustili golove, volio bih vidjet glave ovih teoreticara stvarno mi se gade
Ko god misli da će Sloga pored Sarajeva i Veleža ići u evropu taj veze nema o fudbalu. Njima je isplatnije da odigraju par utakmica ovako kako su odigrali danas nego da odigraju europu. Savez da je htio kaznio bi Sarajevo 6 bodova i odmah im zatvorio vrata europe ovako sit vuk i sve ovce na broju..
Zeljo veceras hvata zadnji voz za opstanak
Jesu li mogli ofiriniji golovi a ?
Golovi uopste nisu sumnjivi!
Haj ne bulazni.