Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hajmo Velež, hajmo Velež. Zna se koji klub je onaj pravi u Mostaru :)
Jedini vrijedan spomena u Mostaru.
U svakom slučaju respekt za Velež , potrudili su se momci !
Avanti Velez Mostar
to rođeni,deri guzove :D
uh valja nam u goste sljedece kolo kod Veleza...
Ma kakav borac, to nije klub uopste.
Gledao sam utakmicu. Velez je respektabilna mlada postava koja moze odgovoriti svim PL BiH i van granica. Iznandio sam se povezanoscu igre. Na zalost Borac, uz koji sam odrastao a koga danas mrzim, nije onaj Borac, koji sam ja ostavio kada su me razmijenili posli 9 mjeseci logora i kopanja rovova. Naravno, nisam ja jedini. Ima nas koji smo osnovali "" Lesinare "" koliko hoces ali Borac nije vise u nasim srcima.
više od igre
eto zeljo sad 8 mi , jos ce zeljo kiksati druge subote na pecari...
Dobar ovaj Borac isto ko Zeljo...
NABIJEM I ŽELJEVCE I OVE LEŠINARE IZ BANJALUKE I OVE IZ VRAPČIĆA NA KUVAC
Jes' kad bi im'o na šta nabit'
dodji pa vidi
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Borac je "ranjen" !
Borac !!! Borac !!! Borac !!! Borac !!! Borac !!! Borac !!! Borac !!! Borac !!! Borac !!! Borac !!! Borac !!! Borac !!! Borac !!! Borac !!! Borac !!! Borac !!! Borac !!! Borac !!!
Sve dok Vrbas Banjalukom teče Borac, Borac, Borac živjeće!!! Crveno-plava to je naša boja Borac, Borac, to je ljubav moja!!!
Lesinari plus novosadjani tople su bratske grupee... ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)