Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ko o cemu k-urva o postenju evo desetek godina odkad postoji ova liga svi znamo da su se njima poklanjali bodovi da ne ispadnu ali toga nema vise taj klubic iz vrapcica treba ici u trecu ligu posebna prica je njihov stadion poznat kao hamina livada
pustili žvelježničar da napokon osvoji nešto.kojia bijeda i fudbal
Cuj 90.000 hahahha, pa yebote jel vi mislite da pare padaju s neba Zelji? Sto bi Zeljo uopste placao Velezu, kad ga mozemo pobijediti jos 10 puta ako treba!
Ja znam da je Beslija po Visokom pricao da ce biti 2-0 za Zelju, samo sto je on govorio da su platili 90.000. Boli me racku, meni dobro doslo, ubo 2 na kladionici, a koliko su nam klubovi uistinu jaki, to cemo vidjeti kad u drugom pretkolu ispadnemo od Hafnafjordura ;)
Najveci uspjeh Veleza u njegovoj istoriju je osvajanje Kupa Marsala Tita, 1981 godine protiv Zelje. Ta utakmica je kupljena, zato odjebite... prodajete se pa kukate na druge
Navijači priznaju da je našteljeno...hoće li biti poništena utakmica Velež-Seljo sada kada svi znamo da je bila štela???
Cuj nesto zeljo ovo-ono. Da ste neki igraci makar bi zrinjski uzeli jadovi jadni. Probajte karling ili badminton.
Ma svasta cete vi smislit samo da ne ispadne da ste kanta. Eto prije utakmice Borca i Zelje ste govorili kako je utakmica namjestena i da ce kup pripasti Borcu, kako ce pobijediti sa rezultatom 2:1. Sta je sad? Imate li jos neku informaciju \"iz prve ruke\"? Je li futavci?
Vi ste partizani i nista visse Jadni ste kuci, a u gostima jos jadniji.
pa svi osvojili posteno titule samo ispade da Zeljo namjesta... Svi bi kupili kad bi mogli i kad kupite utakmicu mora se dobro odigrati primjer je Celik-Leotar...
RODJENI , ZAR JE TOLIKO TESKO RECI : CESTITAM BILI STE BOLJI . RAZVALIO JE ZELJO I SIROKOG I TOG TAMO ZRINJSKOG , PA BORCA .... STO NE BI I VELEZA ?? SUSPENZIJA IGRACA VELEZA IMA VISE VEZE SA DISCIPLINOM U SAMOM KLUBU NEGO SA ZELJEZNICAROM . NEMA SUMNJE , KOMSIJE SA GRBAVICE SU NAJBOLJI U DRZAVI A DALI SU I U SARAJEVU , VIDJET CE SE ZA DVIJE SEDMICE ??
Kako vas je samo zabolio pogodak Visce u 83 minuti, vise nego i jednog navijaca Borca.........
Hhahaha...vijest o Veležu komentari o Želji (Šampionu) Hahahah...pa vas sve boli što Željo ima ogromne šanse za dvije titule dok vi ne mozete ni do euro lige... :D :D :D Jesmo li i od Širokog kupili? I modrice? I travnika? i Zrinjskog? Ha? Željezničar za život cijeli...
Još samo recite da je Željo namjestio 1:1 u Banja Luci :)
Ovo vec odavno nije \"moj\" Velez! Zato me libo racku za \"ovaj\"! Dabogda ispali... ma dabogda se ugasio ovaj klub pa raja osnovala neki novi! Nema druge.