Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hajmo rodjeniii! tm87
SRAMOTA državna televizija ne prenosi niti jednu utakmicu direktno ,već kako vidim repriza sinoćnje utakmice real-juve.....mislim da jesmo ludi kao društvo al toliko da gledamo reprize utakmica stvarno nisam znao....
uvjek su bili idioti,a pogotovo oni debilski komentatori tipa boris bilic i onaj ustaša drugi ,kristic je manje više ok,nije dosadna tekma kad prenosi iako pravi gomilu grešaka,ova 2 na ftv-u su najgori ikad sto rade na federalnoj,sreća pa ima internet i mogu pratit koju hocu tekmu uživo ( ukucas first row sport )