Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kljuc u bravu.
@PreporrodBosnjakaBPS ajde rahat lokum nek se i ja slazem u necemu sa tobom.
S druge strane grada Zrinja u nikad boljoj financijskoj situaciji :D
znali se koliko novca ima zrinjski? ne mogu to naci na netu a zanima me :)
raspali se dabogda,jebo vas GOŠK u pakaŠ!!!
Neka, neka, raspadajte se polako. Pitajte sad prijatelje iz Gabele da vas poguraju kao onda kad ste im pustili da ostanu u ligi a Sloboda ispade.
Sve Velezovi prijatelji a kad treba dati koju marku svi se razbjeze.Nasa posla.Ko ono dole napada igrace da hoce plate? Bas me zanima da li bi on isao na posao dzaba.Ispade da su bezobrazni da traze plate koja im je dovoljna samo da imaju sta za jesti??
Kakve bolan plaće? Bili ste kanta za nabijanje a sada bi i lovu za to da uzmete. Znate li šta znači Velež za Mostar, klubu koji je bankrotirao uzeli bi i zadnji dinar, treba vas nogom u dupe, amateri jedni.
добро је било, док је пара било.. кад неста пара неста и комуниста
lol
pravac na u Želeću na M-17 i blokirat sve... razapet golove na cesti i opucat na male...
Nema više Veleža, ni Staroga mosta...
Niksic nije premijer Velež druga liga
Sta god da se desi to je privremeni spas, dugorocno rjesenje je jedino privatizacija kluba, ovako niko nece da pumpa svoje pare u nesto sto nije njegovo. btw. Ubit ce vas Travnik k'o mraz paprike.
volimo te pika