Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iskreno želim ti što brži povratak u pravu formu,jer večeras si igrao kao da si pod sihirima...
Realno, loše je počeo, ali se kasnije počeo popravljati. Mislim da je tamo kod drugog gola odlično odigrao petom za Lulića, a ovaj za Džeku. I nakon toga je imao odličnu asistenciju (za Višću čini mi se). Da je ostao možda bi i gol postigao, ali mi je plaho drago što je Đurić ušao. Samo lagano i bez nervoze.
Kada vedo prvi pometnju u odbrani, trceci i navlaceci nekoliko protivnickih igraca, lakse je onda majstoru dzeki ostati sam i cekati lulica.zato je nasa taktika sa 2 napadaca uspjesna, jedan se smori trceci, a drugi klasa zabija. Zato i milan mora trcati za dzeku ako hoce uprvi sastav.
Samo polahko brate Vedo, strpljen spašen, poslije kiša sija sunce, samo laganini i strpljivo biće dobro ako Bog da.
Vedo legendo...,ocekujemo od tebe puno vise...,nadam se da ces se vratiti uskoro u formu...,volimo te...
Plavooki Vedatore samo lagano, vjeru u Boga, i vratices se ti ako Bog da jos bolji i jaci.......... Dao si ti dosta vaznih golova za repku...........a jo vazniji ce da dodju aBd........
Kazu da slijedece sezone prelazi u Saobracajac?
Ko je tebe prokleo dragi Vedo... pa ti šta fulaš pjanic bi nakav pijan pogodio
Trećereazredni u Europi. Budimo realni. Ne Andora.
ee moj vedo...
ti mozes u Pofalicki komotno
Vedo izdrzi,sve ima kraj.Jos ces ti da obradujes nas.Sretno u buducnosti!
Vedo iskreno tanak si ko samijaa realno ljudi...
Laki je malo nervozan...
Pantelija je umro... Ajdeee
Dobar Vedo, nije isao gol ali bice bolje u utorak. Sretno care protiv Austrije .. ide prekid golgeterskog posta. Btw, Mesha trendseter.