Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Covjek nije dao gola vise od godinu dana u Bundesligi Tiiiito dragi. Ja ga postujem zbog zalaganja i htijenja ali daleko je on od reprezentativne forme.
Volio bih i ja dobiti na lotu ali neide. Rame zu rame sa Dzekom, svi ste vi nula i ja vas vise negledam...
Vedator da nije bilo one povrede kriznih ligamenata 2008/09 u zimskoj pauzi ko zna gdje bi danas igrao, od tada nikad vise onaj isti Vedator ali i dalje jako dobar mada mu je ovaj sad period bez gola jako dug, sto prije ti zelim pogodak trebas nam i u nastavku kvalifikacija u sto boljoj formi!