Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Z Džekine pozicije 🙀🙀🙀 GOLČINA
Samo tako Vedo i cestitam prinovu. Aferim.
Uz iskrene cestitke Vedadu Ibisevicu povodom dobijanja kcerke,.... podsjecanje: vratimo film godinu i po dana unazad i sjetimo se svih kritika, pa i pogrdnih rijeci na racun ovog covjeka. Tako je do juce bilo, a i jos je, kada je u pitanju Edin Dzeko, Amel Tuka, Damir Dzumhur,...
@BosanskiGaziija ... ako mislimo graditi dzamahiriju, vjersku drzavu onda je to kriterij. A ako iskreno mislimo 'dobro' drzavi Bosni i Hercegovini i svima kojima je BIH domovina, ako hocemo u Evropu,... onda treba navijati za Damira Dzumhura. Jer, veliki je patriota, jednako velik kao ambasador jednog sporta i jedne mlade drzave, i covek je humanitarac.
dobro te Vedo ubi ih ba
TO VEDATORE