Komentari (110)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako ga je Vedo zabio u Kaunasu
čovjek, ljudina....pa igrač!....takvima je suđeno da uspiju.
nisam sujevjeran,ali nadam se da ce ga ovaj novi plavi dres vratiti na rute nekadasnjeg plavog dresa kada je bukvalno bio bombarder i nezaustavljiv.
dobro je da je uopste dobio ugovor.mozda ga krene.herta inace mrtva ekipa,i dobri igraci u njoj padaju.grcevita borba za opstanak...
Berlin, evropski New York. Razvaljuje. Bravo Vedator.
Evo Dzeko fula loptu kao da ima dvije lijeve noge.
Sretno našoj legendi. Da li će igrati danas protiv Dortmunda .)
Dobar domaći kvalitet uvijek nađe put do kupca...
konacno vedo care svaka cast. Volio bi da im zabijes u sledecem kolu pa da onaj majmun crkne od muke kad ti nije dao da igras. Sretno legendo.
e aj sad na klupu ko i svi
aj smore usmrdjeli koje veze imaju proizvodi pusi tukija sa svojom mrznjom prema hrvatskim proizvodima kupuj sts hoces zs svoje pare pusti druge da kupuju smrdo
...BOJKOT SVIH HRVATSKIH I SRPSKIH PROIZVODA...NE BUDITE OVCE,KUPUJTE DOMACE!!!
Bravo
Pametan potez jer ce Stutgart sigurno ove godine preci u drugu njemacku ligu. Gubitnici rođeni.
...red je da ove godine ispadnu,zadnje 2 godine su se jedva spasili...treca sreca...
Sretno i da tte opet krene.
Znao sam da ce u hertu il augzburg. Vedo ima kucu blizu mene svako ljeto se druzimo kada dodze na odmor. njegov otac Saban je cesto tu u kuci i pricao nam je jos prije 15-tak dana da Vedo pregovara sa hertom i augzburgom i da ce nastaviti karijeru u jednom od ta dva kluba. I zato mi je bilo smijesno kako portali izmisljaju i pisu da ce Vedo u Paok, momak nece iz Njemacke..