Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ahahahahhahahah brateeeeeeee ovo je smijesno,pa jeli vi imate mozga imalo(sa-x), ludnica cista ovaj sa-x,da ih ne citam nebi se nasmijao :)))) hahahahahha
nisam svabo...ne do bog. ja samo pijetao
@njaka hehehehheheheheh. . za umrijet od smijeha
Otkad igra Ribery za njemacku eprezentaciju,da nije promijenio drzavljanstvo???????
otkad je ribery igrac njemacke reprezentacije?
Nemoj te vi iz redakcije samo copy paste pa da makar ni tekst ne procitate da vidite sta objavljujete, jer izgleda ovo je kopirano sa jedne stranice (da ne reklamiram koja je), koju sam danas pregledao i ima isti tekst sa istim greskama al najveca je ona da je Ribery clan njemacke nogomente reprezentacije.
Jedna opaska kolegama novinarima: Ribery je francuski reprezentativac..., ostalo je sve uredu.... puno srece Ribery...
Sta ce ba provjeravati i moja baba zna da Ribery igra za francusku reprezentaciju evo maloprije sam je pitao ma javasluk.
e i meni je isto puna kapa vas kad nemate veze sa zivotom i kad je riberi za vas nijemac
Novinari, na bosanskom jeziku ne postoji \"puna kapa\", već \"pun ku*ac\".
a otkad je on to postao njemac da mi je samo znati? halo ljudi ba bilo bi dobro da i provjerite informacije prije nego ih objavite...
preuzeto sa nogometni-magazin.com... (doslovno) i tamo stoyi isto... los prevod nyemackog texta -(naylogicniye obyasnyenye) YA
Ma ovi sa sarajevo-x samo prepisuju ove clanke, ovaj su skinuli sa dnevnik.hr i ne obracaju paznju na greske. Cuj njemacki reprezentativac.
evo javljam se da demantujem navode koji su ovdje objavljeni. nikada nisam dao interview bilo kakvom sportskom listu, nikada nisam bio povrijeđe, već sam išao na hadz. Luca Toni je peder i takav ce i ostati, Van Gal i ja imamo probleme jer je on kafir a ja musliman. I na kraju, NISAM NAJBOLJI U NJEMACKOJ REPKI, NEGO SAM NAJBOLJI NA SVIJETU!!!!
Zar se covjek sad nezove Bilal?