Komentari (146)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
100 % je Bosna cijela navijala za HR a to su pokušali levati da unište jer im to NE ODGOVARA ali nisu pobijedili. Svugdje ima govana i kod njih a i ovde kod nas ali me nemoze niko ubijediti da su ta govna većina. I da nisam navijao za HR sada bi u inat navijao!!! Nego naprijed zmajevi sutra a komšije kada ih bude red da igraju :)
Tako je.
Tako je.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ovo su pravi kulturni Hrvati a ne ko oni nasi pecinari sto pale zastave.
I Tudjman je bio pravi kulturni Hrvat, kao i Alija, pravi sabur-kulturni bosnjak.
Gdje vam je link do ovog funpage-a? Dijelite, ovo zaslužuje like!
e da su pored susjeda na SP još i komšije pa da ovom dodamo i elemente srpske trobojke bilo bi super. Drago mi je da su Vatreni uz Zmajeve a i zmajevi uz Vatrene ali samo bez vezivanja zastava bez ove treće. Još malo do susreta sa Nigerijom, Bože Ti pomozi Zmajevima da pobjede Superorlove. Pa da onda navijamo zajedno protiv Meksika.
910,569 pregleda na Ante Cash - Vatreni Zmajevi [official video] http://www.youtube.com/watch?v=9KIU9cgRaxc AJMO NA MILION ! ! U INAT KIKSU I KRETENIMA KOJI PRAVE MRŽNJU ! ! ! ------------------- napisao sam prekjučer, a sad (ne zbog mene ! :) već nakupio 924,527 ! znači 12.958 u dva dana ! to je najbolji barometar da je šutljiva većina ipak normalna i da nije ko neke šeronje koje će se same prepoznati (na obje strane). Ajmooooooo do MILION !
Link slike?
Svidja mi se zastava
Viva Mexico.
Ne provociraju mazgove usrani.
Poruka koju prvenstveno šalju --> volimo nogomet. Svaka čast, ovako se pokazuje da si čovjek. Želim obje reprezentacije da što dalje prođu a navijačima da se dobro provedu :)
Baš je Coool ova zastava "2 u 1" :D (Y)
Zašto da čovjek mrzi Cijelu naciju radi šake glupana???.... NAPRIJED HRVATSKA!!! VOLIM TE BOSNO!!!!
jel to opet vezemo zastave?
Obustaviti sve nacionalne prepirke u ova dva mjeseca. Treba uzivat u ljpotama svjetskog turnira za koji sat pocinje veliki duel valja Pripremiti zivce.sretno ZMAJEVI takodze sretno I kockastim.
Pridruži se i ti jednoj od najvećih internet senzacija. Postaji dio države BiH i bori se za svijetsku prevlast nad drugim državama. Erepublik je igra u kojoj ti kao pojedinac možeš biti ratnik, političar ili poduzetnik i zaraditi milione. Bosna i Hercegovina je trenutno okupirana od strane Srbije, i naša vlada je uspjela zauzeti regije Emirata i tako opstati na kartama svijeta. Pridruži se i ti preko ovog linka http://goo.gl/nLBsYS i okušaj se u jednoj od vještina. Ubrzo nakon priključenja javit će Vam se neko od iskusnih igrača da Vam objasni osnove igre. Pridruži se i ti i pomozi našoj državi da se vrati na Balkan i osveti okupatorima!
Uglavnom, poruku mozete izvuci iz svega. Ne uopstavajte tamo gdje se ne moze uopstavati. Postoji i dobro i zlo, i prijateljstvo i mrznja, birajte; za izbor smo se izborili.
zar nije divno vidjeti dvije zastave stopljene u jednu!!!!