Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hocu da se ponovi OLUJA ali ovaj put na terenu, primjenite isti recept kao za oluju i napast sa svih strana, samo im malo ostaviti prostora da se povlace nazad kao srbadija iz Krajine.
uzas.potvrdilo se ne pisano pravilo ako ne iskoristis sanse slijedi kazna u vidu gola.steta komsije bili ste tako blizu cetvrtfinala
utakmica ko kad je tito umro...
sretno komsije poderite ove portugalce i ponizite
Zaboravljate 1993... I ko nas je htjeo zajedno sa srbijom izbrisati sa lica zemlje... I danas bi da mogu...
moras se manjem zlu naguzit jer smo u okruzenju.....
Sudije ni manje ni vise vec Spanaci,mogli su i Portugalce komotno da postave.Samo da sudije ne odluce ovaj mec.Sta bi Euro bez Ronalda.....
Podrška Hrvatskoj zbog svih normalnih Hrvata antifašista! Želim vam da pobijedite i Portugal i one koji razjedaju vaše društvo - neoustaše i klerofašiste! Samo hrabro!
jel se okupila "Jugend" u Mostaru već ?
Portugal je jak ko miris ovčetine...
@useraccount biće suza večeras
pssss. aparat. kupon, kupon, aparat....pss
kako će hrvati večeras proklinjat Island, foke, pingvine i polarne medvjede
Pederu
@nedonymous jel to najbolje što možeš ? lol
Da hoće Mandzukic razbit Pepea.
Siguran sam da ce ga razbit.
Hrvatska