Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nisu mi jasni HRVATI iz BOSNE...Ajde brate u Hrvatsku svoju kad je tako volis, sta ces ovdje u Bosni ha ya
šta ću u hrvatskoj,ovdje mi dobro,imam hr pasoš,imam posao u bih,porodica mi u hrvatskoj odem na odmor,navijam za hrvatsku i nemam ništa protiv bosne !
pijan...pijem od juče...a ušao na stadion...West Mostar za Hrvatsku!!!
Ima li ko malo salate mesa ce bit........................
ipak je poznato kako su bosnjaci dobri muslimani i ne uzimaju ni kap alkohola PS. sarkazam a klix neka je sramota kako ocrnjuje, nisu svi Hrvati bud.aletine
btw. ovi što pričaju da Hrvati iz BiH idu gore pa navijaju... --- znači NIĐE VEZE...
"NAVIJAČI VEĆ PIJANI" ... klix svaki dan sve gori i gori
Ajmoooooo Hrvatskaaaaaaaaa............
Ćafirska posla :)
jarane keca na Bosnu i keca na hrvatsku bacis cenera 40 dobar..hvala lijepa
kako su glupi ovi s rtrs-a to emisijaaa povodom utakmice ispitali pola svog jadnog entiteta :D ko ce pobijediti... haha pa kakve vi veze imate sa srbijom?!!
22.03.2013. u 17:04 "Sa tri prsta harmoniku sviram, sa tri prsta i rakiju pijem, sa svih deset po Us-tasi bijem." ______ Bojim se ba kada vi vidite ustašu da sa 10 prstiju bijete volan od traktora..
"Sa tri prsta harmoniku sviram, sa tri prsta i rakiju pijem, sa svih deset po Us-tasi bijem."
srbija ce ici na prekid...jedino nas to vadi od potopa i sramote..
Živjela Bosna i Hercegovina i Hrvatska!!
AJMO HRVATI DA I VI POBJEDITE I MI GRKE RAZBIJEMO, PA DA SLAVIMO !! VOLIM TE BOSNO !
KMEEEEEEEEEEEEEEEEE, KMEEEEEEEEEEEEEEEEE, ZASTO NASA REPUBLIKA SMRPSKA NE IGRA KVALIFIKACIJE, GDJE SMO MI U SVEMU TOME, KMEEEEEEEEEEEE, ZASTO NAS FIFA NE PUSTI DA NAPRAVIMO REPREZENTACIJU, KMEEEEEE, I KOSOVO CE DA NAPRAVI SVOJU SAMO MI NECEMO KMEEEEEEEE, KMEEEEEEE, DO KADA DA NAVIJAMO ZA SRBIJU, RUSIJU, GRCKU, POLJSKU, DO KADA ETO, KMEEEE, KMEEEEEEEEEE, MILORADE OBECAO SI NAM OTCJEPLJENJE KMEEEEEE, KMEEEEEEEEEEEEA DOBILI SMO SMANJENE INVALIDNINE I PENZIJE KMEEEEEEEEEE