Nogomet
0

Van Persie: Volim raditi s Moyesom

Totalsport
Foto: AFP
Foto: AFP
Holandski napadač Manchester Uniteda Robin van Persie insistira kako je sretan pod vodstvom novog menadžera Davida Moyesa iako dio engleskih medija sugerira drugačije.

Prema nekim izvještajima Van Persieju nedostaje legendarni menadžer Crvenih vragova Sir Alex Ferguson, te sumnja u Moyesove trenerske metode, ali prema njegovim riječima to nije tako.

"Radimo dobro s Davidom Moyesom. On ima svoj vlastiti pristup i metode i to je po meni u redu. Svi rade naporno. Predsezonske pripreme u Australiji i Aziji dat će rezultate i u ekipi je sjajna atmosfera", rekao je Van Persie dodavši da Moyes ima svoj stil koji njemu odgovara.

"Brine se za treninge, priprema nas dobro za svakog protivnika i brine se da su igrači oštri. Srećom, prošlogodišnji premijerligaški naslov nas je učinio još gladnijima", kaže Van Persie.

Prošle je sezone, svoje premijerne u dresu Uniteda, Van Persie zabio 26 golova i ponio epitet najboljeg strijelca. Ove je sezone dosad dao dva u 3 premijerligaška sraza, ali je propustio zabiti u posljednjim dvjema utakmicama protiv Chelseaja i Liverpoola.