Komentari (95)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sretno Seo rušioče. Hrvat sam iz Čitluka, al ovaj momak mi je prirasto srcu!
A gdje zivis i radis?
A živim i radim u Makarsakoj na crno!
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Samo ga Susic ne zeli u prvoj postavi na najvaznijoj utakmici koju je reprezentacija ikad odigrala. Jos gore, alternativa mu je bio povrijedjeni Lulic.
naravno , ovakav tenk u odbrani potreban je svakoj ekipi. bravo seo , uzmi im dusu.
NAJNOVIJA VIJEST: http://doznajemo.com/2014/08/12/glumca-robin-vilijamsa-pronasli-mrtvog-u-stanu-policija-vodi-istragu-no-sumnjaju-najvise-u-jednu-stvar/ R.I.P.
Meni ovo djeluje totalno ne istinito, ali ne kazem da nije moguce.. Doveli su Luke Shawa koji je talenat odlican za 34 miliona i sada mu treba Kolašinac, ne vjerujem ali volio bih.
to kolašinac , širim vidike
Ne bi igrao cesto , doveli su vec pojacanje od 30 miliona , na istoj njegovoj poziciji,,, Iako sam veliki fan United i Kolasinca, da nije Shaw presao u united najradije bi njega htio vidjeti na poziciji lijevog beka.
Van Gaal igra sa 3 stopera i poznato je da mu fali jedan ljevak tako da mozda u ovoj prici i ima nesto. Shaw ce igrati po krilu, a Sejo to moze zatvoriti samo u slucaju krajnje nuzde.
Sead the Bulldozer
Dabar dabar za grijanje klupe
Tenk je Sejo nije ni cudo sto ga veliki Louis zeli, tesko da ce ga Schalke pustit jedino ako ponude velike novce Tenk prelazi u United!
Da hoćeš potpisati i da polomiš noge u gradskom derbiju onoj balerini iz Briješća, mojoj sreći ne bi bilo kraja.
sviram uz gusle ko uz sintisajzer ebo ba suplju dok nam seo to sam ne potvrdi nevjerujem nikome nista, a do tad evo vam link malo razgalite dusu https://www.youtube.com/watch?v=69xUOO9Dyus
bravo za naseg tenka
bh mašina !!
Kolašinac = SS panzer division!
Evo linka http://talksport.com/football/man-united-transfer-news-why-20-year-old-can-play-old-trafford-years-14042889098