Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
niste djaba moj favorit
MIsliš Brazil je pokazao koliko je loš.
Swanseajevog golmana Michaela Vorma Van Gaal je uveo u kasnoj fazi susreta protiv Brazila, što znači da je u igri koristio svu 23-ojicu igrača koje je poveo na Mundijal, iako je Vormove usluge koristio i ranije, ali samo za branjenje jedanaesteraca protiv Kostarike. Kad je to Vorm branio penale protiv Kostarike?
Van Gaal mozda najbolji trener na ovom SP, izuzetno mlad tim je odveo do 3 mjesta, United dobiva trenera po mjeri
ma ja povuces za sobom bruku svojih u dobar klub i imas zagarantovano dobru i reprezentaciju...van gal,murinjo,wenger,benitez...
Prnem na van gala