Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
trebo si konju držati persija do kraja neka hoda po terenu i onda uvesti krula i ušli bi u finale,druga je priča što je još trebo počet tekmu bez persija koji je očito nespreman...
Van Persie je i bio bolestan ove sedmice, nije se jos oporavio bio kako treba.
Jedino mi je žao zbog Sneidera
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Copy Paste portal
baš, sve sam ovo procitao jutros
Tako je sa penalima, jednom dobijes kao Holandija u 1/4 drugi put izgubis, ono sto je zastrasujuce za mene jeste nacin igre obije ekipe tokom skoro cijelih 120 min, pa niko nije htio da napada, cekali ste proklete penale i sad zivite s tim
@ insigne Robben je sinoć isto hladno dao gol iz penala...
Hajmo BH selektori da ocitamo lekciju Van Gaalu, 'ta ce Luis!!! hajmo mu reci kako je trebo postavit formaciju? I ono za Van persija ,I za lijevog beka...lijevog beka ne halalimo. IDi Luis, hocemo Bajevica da vodi Holandiju !
Da je onaj krmmak susis stavo ibisevisa od poctka da igra protiv argentine i nigrije, dosli bi nnajmanje do polufinala.
@ insigne lako je biti trener ekipe gdje igra messi nek taj sabella dodje u zavidoviće trenirat ekipu
Jesu labudovo bili bolji. Robben fulao jedan zicer a tamo Palacio i Maxi. Vratila se ona priča Van Genial, jes al u...
U ekipi koja silno zeli uci u finale igraci se bore ko ce prvi pucati penal, a u ekipi ciji igraci nemaju muda niko ne zeli pucati iste u tom odlucujecem trenutku. To je i jedan od glavnih razloga zbog kojih Holandija nikada nije bila svjetski prvak niti ce ikada biti, jednostavno nemaju pobjednicki mentalitet, a vi naivna djeco samo nastavite navijati za njih, dok ne odrastete.
like stranicu :) https://www.facebook.com/pages/Bosna-je-Nas-Ponos-i-ako-je-ispala-sa-SP/576944265760431
BOSNA JE SAMPIONN OOOOOO!!!
jeste bili ste jako dobri pa ste uputili 3 suta na gol u 120 minuta. dosadnije utakmice nisam vidio odavno. pa cak nasa premijer liga je od onog zanimljivija.
ponjamke vam se na igru i strategiju!!!!!
Van Persie bi sigurno imao muda prvi pucat.