Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odbrana Uniteda je rupa bez dna. Dva kontkretna napada i primise golove. Jos igra sa 3com u odbrani ko da igra holandsku ligu.
Kazu da je toliko tesko pobjediti na Old Traffordu da cak ni Manchester United ne moze da pobjedi.
ko jos prati DRUGI klub iz mancestera :).sutra igra prvi klub i to je pobjeda lagana ....
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
SAD HLADNO PUKNEŠ.....PA NIJE TI SWANSEA REAL MADRID DA GA DEREŠ....
Jer dzemo voli dzem
hahaha :)))
Mislim da ce biti borba. Za opstanak.unitedova era je gotova, hvala bogu.
Je li to onaj Manchester United koji je osvojio titulu Internacionalnog kupa prvaka prije dvije sedmice. Čovjek bi rekao da su se oporavili i da će lomiti sve pred sobom. Ja sam vam govorio da ta titula nije bitna. United je imao jako lošu sezonu, nisu čak izbori ni ulazak u Evropu. Navijači su ogorčeni i morali su se malo " izvući ". Većina klubova je provjeravala nove igrače i nove taktike. Kao što rekoh sačekajmo da počne pravi oblik takmičenja pa ćemo onda vidjeti. A s' druge strane i ovo može biti namještaljka za kladioničarsku mafiju. Kvota na Swansea je bila viša od 7.00, većina bi se kladila na United jer su nedavno postali i šampioni, a to jr bila idealna prilika da mafija digne pare na kladionici.
Može biti da si i upravu :) Al opet treba skontat da ovaj današnji UTD nije promjenio skoro nisšta od onog od kraja prošle sezone... Praktičko su još lošiju i to za : Vidića, Evru pa i Ferdinanda... Realno, nisu doveli jo nijedno baš zvučno pojačanje... A Luke se još povrijedio... A što nisu uigrani to je za priču....
S ovakvom ekipom Manchester United neće dohvatiti ni prošlogodišnje sedmo mjesto. Nemaju niti jednog klasnog obrambenog igrača, a niti sredina im nije bajna.
Ma sredina im je realno nikakva... a odbrana kao da ne postoji....
Jao sve generali poslije bitke......
Tesko ce se United boriti za naslov. Ima boljih ekipa
ole ole svaka im ovakva bila. YNWA
hahahhaa.... Haj bar se niko nije oklizn'o i zijanio titulu, nit je koga ugriz'o... hahahah
ne raspravljam sam unitedovcima
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Šta se ono bijeli, Nit je snijeg nit su labudovi (Swan) ... Van Glupanova glava
jadan MUFC sa ovakvom odbranom
ako se po jutru poznaje dan, bgm nece biti dobar za ManUtd ove godine.
haha prosle godine u ovo doba kada je moyes bio na klupi, pobjedili su swansea sa cak 4-1.. i covjek im je osvojio community shield, ove godine ako budu medu top 5 dobro ce proci.
I ja mislim da su Moyes-a prerano otpustili koliko se ja sjećam ni Fergusonove prve tri sezone nisu bile baš bajne...uz to je United prošle sezone bio među najboljim ako ne i najbolja gostujuća ekipa Premier Lige njih su samo zezale domaće utakmice gdje su imali 8 poraza koliko se sjećam....
manutd je bolji kada igra persie valencia shaw rafael carrick a odbranu moraju pojacati da nadomjeste odlazak tri igraca iz odbrane
Prva i ja padoh na kladionici ko onaj francuz sinoc kad ga Dzevdo otovari ko metar drva.
Man. utd-u fali 5-6 vrhunski igraca... a A Ferguson da ne pricam! ova godina ista ili slicna kao prosla..zivi bili pa vidjeli.
koliko para toliko muzike
strah i trepet na terenu muhamed besic koga su vec zavolili navijaci evertona i koga je svaki dan hvalio trener kao sto je bilo i za očekivati počeo je svoju prvu utakmicu u novoj sezoni PL na klupi sa malim sansama da ce uci mozda koju minutu prije kraja utakmice da ukrade malo vremena svojim potezima kojima odusevljava