Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U Barceloni su svi trcali za Messia, u PSG svak trci za sebe. ;o)))
U Barceloni je Messi trcao za desetoricu. Zato su i poceli propadati. Daj loptu Messiju i cekaj. Sad bez njega hodati ne znaju nazalost.
Nije ga stid. Što bi trčo, kad ima platu 100 miliona?
Ne gotivim mesija, al realno ne s.eri...
Nije vala ni da šeta, nego stoji ko ukopan, ni da se mrdne po 5 minuta. Valjda lopta dođe do njega, ali opet je najbolji kad treba ;)
U pravu si potpisujem svaku rijec
Što se Salah ne kritikuje pa odgovor je jasan.JER JE NAJBOLJI 😎
Psg da je umjesto ova dva potlačena mungosa iz propale uefalone doveo Salaha i Manea dns bi lp imali,al jbg kad neko nema mozga onda nema.
PSG je ekipa u kojoj prva trojica, Mbappe, Neimar i Messi ne igraju odbranu. U Francuskoj to i moze proci, u Evropi, protiv ozbiljnih ekipa, ne. Vidjelo se to i sinoc. / Ronaldo je u Ligi prvaka dao gol u svakoj utakmici, ukupno 7, Messi 3. U prvenstvu Ronaldo 4, Messi 1.
Suti sad ce reci Lesi manje igrao, Lesi ovo Lesi ono a sustina je da se Ronaldo bori 90 minuta, mozda ne pokaze al se bori svaku sekundu a u LP je najjaci, daleko najjaci.
Kakav komad budale moras biti pa napisati da se Ronaldo bori svaku sekundu, a navijaci Uniteda ga svaku utakmicu kritikuju da ne igra odbranu. Sve isto kao i u juventusu kada je igrao. A u LP lewa vec ima 9 golova. Ronaldo i messi su trenutno nista u poredjenju sa njim
zasto se uporno potencira pricu da Messi ne trci (jeste istina), a nikada se to ne govori za Ronalda? Na službenoj stranici UEFA-e lijepo pise. Ronaldo pretrcao 39km za sada u ligi prvaka, a Mesi 33km. Ali Messi ima jednu utakmicu manje jer nije igrao protiv Laipziga, a tu bi pretrcao sigurno 7-8km. Dakle, moze se reci da se Messi bori cak i vise nego Ronaldo
Od kada je Ronaldo dosao u United oni bukvalno svaku trecu utakmicu primaju po 4-5 golova. 4 komada od Lestera i Watforda, 5 komada od Liverpoola. Samo neka Ronaldo nastavi da se tako bori u odbrani 😂
Lesi se setka vec 2 sezone, propo ko BH rudnici
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pa dobro nije ni on bas trkac bio ali je sve u pravu sramota bgm da se onako ponasa
Nije ga sramota da jest bilo bi ga stid...