Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma ja, možda su mu trebali tortu iznijeti? Njega treba za mu.da objesiti i pustiti da ga pljuje i udara ko hoće. Čitavu sezonu im je zaje.bao.
Ovaj ego-manijak je unistio sezonu Bayernu ostavio ih bez titula u Ligi prvaka i Bundesligi
Pa znate sta je Jerry Seinfeld govorio..mi ne navijamo za te ljude sto igraju nego za dresove :D A kad smo kod Robbena po meni je on igracina !! I jedva cekam sledecu sezonu da se Bayern pojaca i idemo na sve titule ponovo da pokusamo pa sta bude,bude !!!!!!!!!!! BAAAAAAAAAAAAAYERN !!
Oprostite profesore sto nisam na vasem nivou...napisao sam \"navijaca\" Bayern, i s tim mislim na one kojim je dobar Robben i drugi samo dok pobjedjuju,ne kazem da su svi takvi,al vecina jest....i za ovog al pacina da pojasnim, nigdje nisam napisao da je Robben \"sam\" doveo FCB u finale, vec je dao najvaznjie golove....
ne kakite molim vas...Jest nas zajebao u par navrata,ali isto tako 2010.kada smo bili losi on nas je izvlacio,u grupnoj fazi smo jedna prosli,pa smo na srece fiorentinu,united,zahvaljujuci robbenovim golcinama,pa protiv Lyona.... Gomez je po meni nikakav napadac,gol moze zabiti samo kad dobije na tacni,protiv chelsea nista nije pokazao....nije robben samo kriv,kriv je i buyten koji nije utrcao na dodavanje Olica da zabije gol,kriv je gomez..... kriva je nasa odbrana koja je dopustila da primimo gol iz jednog kornera,a mi smo izveli 17....
Joj kako vas ima glupih boze dragi. Pazi ovog\" tipcino ponasanje navijaca Bayerna\". Sta ti bolan znas kakvo je ponasanje. Oprosteno ti je ako imas manje od 9 godina.
Navijači Bayerna su najsmiješniji navijači. Jedan dan se kletu u Robbena, drugi dan mu zvižde. Nema tu toga, i u dobru i u zlu uz svoje igrače. Robben odlazi iz šugavog Bayerna.
A ove godine sigurno nije ni medju 4-5 najzasluznijih za ulazak u finale.. To su prije svega fantasticni Ribery. Zatim Gomez (znam da je fulao, ali je i dao mnogo golova), Schweini, Kroos, Lahm, sef odrabne Badstuber i naravno Neuer..
Cuj bio je dobar kad ih je sam uveo u finale. Sam? Nisam znao da je igrao sam protiv 11 protivnickih igraca. Mozda je najzasluzniji ali nije sigurno sam.. Ali slazem se, ovo zvizdanje je seljacko. Znaci navijaci Barce, Bullsa, Lakersa i sl.su trebali zvizdati Mesiju, Jordanu ili Kobe-u zbog promasenog udarca ili suta? Navijac sam Bayerna ali krivim cijelu ekipu zbog onako glupog poraza u finalu, a ne krivim pojedinacne igrace. Nije to tenis ili box pa da je pojedinac zasluzan ili kriv.. Bayern do groba!!!!!!
papci navijači.... kad igra Robben igra i Bayern...čovjek ih dovede do finala lige prvaka 2 puta u 3 godine... i ovako papci vrate mu...lik je fantastičan igrač, doduše kao da je od stakla, jer se povrijedi skoro svaki mjesec dana.. ali zvijer igrač... dešava se da promaši penal.. promašio je i Messi, promašio je i Ronaldo penal.. pa ništa navijači, čak su im skandirali u znak podrške, ali ovi papci... svašta.. a dosta je i papaka ovdje koji komentarišu... veze nemaju
NIje bavarce ostavio Robben bez pehara ove godine...to je uradila Borussia! ;-) P.S.: Zvijer od igrača, koji eto, slabije puca penale.
A bio vam je dobar kad vas 2010. uveo u finale LP, pa vam donio titulu i kup...tipicno ponasanje \"navijaca\" Bayerna....Ne krivite Gomeza koji je trebao dat 3 gola protiv Chelsea, koji se u odlucujucim utakmicama ne vidi na terenu...
Bayern ga je trebao \"nagraditi\" transfer listom, ionako već imaju rješenje za tu poziciju - Shaqiri.
Robben je najveci folirant..padne dog ga malo ostrije pogledas. Grozan je... dobro neko rece: seljak holandski.
Robben? Ko je Robben? Jel\' to onaj lik koji ni protiv Reala ni protiv Chelsea-ja nije smio pucati penale? Pic.ki.ca
Robben je igracina
jadničak jadni otvorite humanitarni telefon da mu pomognemo