Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@madrid Nisam fan ni jednih ni drugih (da se odmah ogradim), ali brate valenciji je poništen ČIST gol, ono ofsajda nije vidjelo, odnosno prokleti režiser nije htjeo isto pokazati, a mogao je, pošto ima i drugih kamera sem one linijske!
Ikeru, tebe sam uvijek gotivio kao jedinog normalnog igrača i čovjeka iz tog fašističkog kluba, a od večeras si mi još draži jer si razbio glavu onom neandertalcu Pepeu. Hvala Iker. :-)
suđenje u korist reala iz prošle sezone se nastavlja... valencia oštećena za čist gol, a oni nisu htjeli ni ponoviti spornu situaciju iz boljeg ugla fujj
Je li igrao zalizani sinoć, ja ga nisam vidio na terenu
Ebo vas real u stau paradna.
za par dana opet ce te popiti peticu u super kupu.
đe novi rekord kristinaaaaaaaaaaaaaa
Prvi se mačići u vodu bacaju...
Aaaaa Higuain, najljepsi dio Reala... Ostalo sve odron hehe
izgubljena titula u prvom kolu.
oni ti ga p.u.š.e ramoseeee, ali volio bi vidjeti izraz murinja da je val. povela sa 2:1....
hijaaaaaaaaaaa žabari !!!!......samo tako nastavite......počela jesen u Madridu -2 !!
o kristini igracu prosjecnih mogucnosti protiv malih klubova koji jedva da imaju dresova. Za njega ce messi biti i ostati pojam, a barca za real institucija, oduzmes stelanje realu kakko su c zvezdi nastelili 10 titula u bivsoj jugi ima emisija ona o ex yu nogometu gdj eonaj menager iznosi na vidjelo da je stelao zvijezdi tekme. Dakle realu minimum u spaniji 10 titula manje. Sve u svemu jedina generacija koja je u realu bila vrijedn apostovanja su zidane ronaldo zubonja, carlos, becks, baljic, ovo ostalo nije vrijedno pogleda ispucaju tolike milione a valencija ih pocijepa igrom
Nista dok Modric ne dodje u Madrid!
hahahaha ponudi Ronaldu 50 miliona po sezoni pa ces vidjet sta je borba za dres hahahaahaha
Ne rise, 2 metra u ofsajdu bio. Bez obzira na rezultat, ovo je igra, ovo je borba za sveti bijeli dres. Samo tako nastavite :)