Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čovjek prima pola miliona mjesečno, znači prekontrolirano 100 hiljada tjedno, a da iznuđuje nekoga za jednu tjednu plaću, hmmm. More bit, svašta more bit, ali da je uvjerljivo, nije.
Ne radi se o novcu,cijrlo vrijeme Valbuena govori kao da je Benzema znao likove i bukvalno kao da ga je tjero da plati.Sto je logicno da ce ga tjerat jer je Benzema platio a i Cisse,nisu htjeli da to bude dzaba zbog Valbuene koji nije htio platit i svi bi pali sa snimcima.
"tek poslije shvatio kako je Benzema povezan"... Shvatio?!? Dokaz, bilo kakav? Osim shvatanja naravno...
Ni Čombe ovdje ne bi našao logiku.
Mislim da ovdje samo Valbuena traži malo medijskog prostora!!!!
Banzema je ološ bez dileme
Puno je to para za Benzemu, jos mu je to nedostajalo i da zadnji auto kupi. Ne seri Valbuena, igraj sa grcima sirtaki i 🤫
A Benzeme cigana, ako je istina
Bez uvrede romskoj populaciji naravno
Ma laže frajer ko išta.Eto Benzemi trebaju pare nema hud.
Kako onda imaju snimci benzeme ako laze...
Meni samo nije jasno imas keša ne moze ga krava pojest, radis ovo da bi iznudio novac, ZAŠTO???
Bukvalno
Smrdo jedan mali...