Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne vjerujem da mu je trazio te pare,pa on je gigant sto ce mu,al opet sa druge strane kad pogledam u mene gazda multimilioner Bogami dragog,ja mu trazio da mi podigne platu sa 600 na 700km,kad nije crko dao mi 50 km ,a ruke mu drscu,ja se u cudu naso,stid me bilo,mile mi majke,zato sve je moguce,sto vise ima sve skrtiji i gori,malo mu.
e narode, ko je ima problem sa overthinkingom, neka se fkt pazi. Evo ja npr često razmišljam kako vodim fudbalski klub sa Vraca, igrači mi pola-pola, vazda sukobi na treninzima ali smo oprobali novu tehniku Fesje Dudica, igramo obje lige i terene smo u aprijedili danskom travom. Dresovi puma sa imenima ono dole ispod brojeva ko u nekim ligama. Predsjednik kluba i kafane Kod Ahme veliki sponzor i hvala mu što skautira igrače 30,000KM mjesečno