Nova vrijeđanja sa tribina
0
Vahid Halilhodžić zvao navijača da se potuku
Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
udri ga vaha !!!
to vaha mahalac pravi...
Najsigurniji parovi- uvjerite se http://vaha-tips.blog.hr/
udri bagru sokacku
Nedaj na se, Vaha(bijo)!
CIGANLUK
Vaha je znao gdje dolazi, a isto tako u zimskom prelaznom roku će dati ostavku, raskinuti suradnju. Plan je takav od početka bio. 1. Ostaviti Dinamo na prvom mjestu da pobjegne bodovno što više 2. Odvući Dinamo u polufinale Kup-a Hrvatske 3. Napraviti istorijski rezultat da Dinamo prezimi u Europi Vaha je od početka znao da mi se spremaju nacionalistički i fašistički povici, ali on je sebi odlučio dići cijenu, tako što će 3 tačke ispuniti i pamtiće ga kao najvećeg trenera Dinama, a on će imati razlog da ode, jer ne može da prihvati vrijeđanje sa tribina. 1. Napravio uspjeh sa Dinamom 2. Pokazao kako to rade veliki stručnjaci 3. Ostaće upamćen u Dinamu 4. Klanjaće mu se svi 5. Podiće sebi cijenu u Europi Sve ide po planu, još je samo ostalo da pobjedi PAOK i da se hvata noge!
Zna se kako će Vaha biti ismijan i popljuvan u RH. Tamo ti ne vole nikoga, nego samo sebe...
BH@ Jes se nasao ko da kaze da Vaha nije Mostarac misu mali dok je Vaha igrao fudbal i vodio koke po Mostaru ti se mozda klikera igrao tada ili se nisi ni rodio
Najsmjesniji naslov svih vremena,cuj zvao navijaca da se potuku,oooooooooooojjjjjjjjjjjjjjjjj
tako mu i treba VAHA IZDAJICO nisi zelio BiH da vodis sad kusaj kasikom koju ti oni daju
samo naprijed vaha nadam se da cete dobitt PAOK-a,i izdrzi jos malo uzmi lovu i idi dje je normalnija situacija u jednu od 4 lige najjace u europi, kani se nji vidis kako ti cijene uspijeh i to sto radis,al izdrzi JABLANICANU nas.
Dinamo naseg Vahe, ili ti Vahin Dinamo, neki bi rekli i Vaha naseg Dinama - Sabahudin Vugdalic!
Sta su mu govorili?
Vaha udri vlahaa
Podjebavaju ga a on ko Hypo kocka
VAHA kralj PAPAKA..