Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Umjesto da besplatno vodi repku svoje rodjene zemlje, jer je pun para, a vec je u godinama, i ne treba mu vise, on je gladan i pohlepan i trči još više da zaradi. E Bošnje, Bošnje, nigdje čudnijeg naroda, na kugli zemaljskoj.
Stvarno ugusiste sa ovim likom i to sto nece preuzeti Alzir...Kako bi to sve izgledalo da hoce?
Vaha, kad budes zainteresovan da svojim znanjem pomognes koliko mozes i kad preuzmes kormilo svoje/nase reprezentacije BiH onda cemo o tebi. Do tada nista, jer znamo da mozes samo da hoces. i shvati, 74-ta ili jos neka ti je godina, neces zivjeti vjecno i kada ces ako neces sada!!
Niko nista Vahid Halihodzic zove novinara "E ja sam, necu preuzeti repku"
Vaha ide tamo gdje ima sve ovlasti sto se tice tima,sjetite se Maroka i pod cijenu otkaza nije uvrdtio igrace koje je zelio savez da igraju.Kod nas sa tim stavom bi se zadrzao mozda pola dana kao selektor.Kada bi mu poceli dolaziti razno razni mesetari sa svojim igracima i njihovim zeljama.To pravi selektor ne zeli i zna unaprijed sta bi bilo,a nasi ne shvataju da ne moze bez takvih uslova od strane Vahe
Covjek je zaradio para za tri generacije. Idi uzivaj u godinama si, putuj jedi pij jhebi. Sta ce ti vise po stare dane da radis.
I Alžir može ali BiH ne može. Hvala Vico sjetim ti se sestre, oca, majke, tetke, ujaka pogotovo i ujne, pa onda đeda, pa bake, pa strine, pa tako u krug.
Arapi i Berberi ti nisu smlate ko Bosnjo,prebice te
Ne znam šta se uopšte ovaj klen spominje i što se piše o njemu. Što se tiče BH reprezentacije samo nešto palamudi a nema petlje preuzeti. Lik nebitan za nas totalno i ne treba mu nikakvu pažmju pridodavati.
E moj Vahide ti ko da nemas ponos, nabiju te nogom ko zadnju prostitutiku...i ti opet trcis nazad..
E moj gooUser mrsko ti rečenicu ispod naslova pročitat, kakav si ti gospodin.
ćudljiv čovjek, pun raznih mušica i hirova
Bravo Vaha.Taman da su jedina reprezentacija ne treba se vracati tim shupcima.
Zelimo ti od srca sve najgore, lutore jedan. Zelimo ti da te nogiraju posle prve utakmice. Trenirao si i kurte i murte, a uvijek bjezao od reprezentacije BiH. Mrs !
Ma i on kenja
Vaha majistor