Šok na Maksimiru
0
Vaha nije ostvario purgerski san
Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa dobro....realno mislim da je dinamo bio bolji prvo poluvrijeme ali su zato u drugom bili vise nego ocajni.prema tome mislim da PAOK ide dalje zasluzeno.
Hvala bogu pa ispadose,oni divljaci ne zasluzuju da idu dalje, pale autobuse,razbijaju ljudima glave, neandertalci pravi.
Kelava,Badelj,Ademi,Bequiri...ITd. NE PRAVI SE PITA OD G.O.V.A.N.A MOJ VAHIDE.NAVIJAO SAM ZA DINAMO IAKO NE VOLIM PLAVU BOJU NIKAKO...AKO JE NEŠTO DOBRO U SVEMU TO JE ŠTO ĆE MO GLEDATI ZLATANA MUSLIMOVIĆA NA PROLJEĆE U EURO LIGI.
sinoc je licilo na sve osim na utakmicu od znacaja,pocev od igraca na terenu,pa do publike,atmosfera nikakva,istina je da je bilo hladno.ali ne igraju svaki dan utakmicu od znacaja,nista se nije desilo sto bi grke moglo da poremeti,bez zara...
ZBaboli me i za Dinamo i za PAOK ko su oni meni u životu
Dinamo ne moze da odigra nijednu utakmicu u jakom ritmu i tu je po mom misljenju najveci problem.Pogledajte Villarreal...dobije kada treba. Kod Dinama je totalno obrnuto. Osim toga u toku prvenstva sa kojim ekipama se takmici Dinamo....Sa Real Madridom,Barcelonom,Sevillom,Atletikom iz Madrida,Valencijom......?
Sve je dobro kad se dobro svrši.
ja levata,braco moja mila.pa sad nek kupuje crnce,crnogorce i neke istrosene lopatare,a domaci talenti mu griju klupu.onaj Bećiraj nebi dao go da se igralo do sutra,covjek izgubljen u prostoru i vremenu...bas mi je drago sto ispadose,heheheee...jos ce oni sanjat Europsko proljece iducih 40 i kusur god...NAPRIDI BILI!!!!
Ja sam Hrvat iz Tuzle i navijam za Partizan... PARTIZAN - PAOK TOGETHER FOREVER! Btw. 113,8 dB u Pioniru... Mi smo Grobari, najjači smo, najjači! :)
Noga mi ne gine.
ja sam srbin, iz bosne, i navijam za paok, i protiv zelje i protiv sarajeva.. ne znam zbog cega, mozda je vjera u pitanju.. isto tako moj jaran musliman, kaze da navija za turske klubove ako bi igrali protiv zrinskog ili borca takodje moj koelga hrvat, ne voli nista bosansko ..
bas me zanima kako se to svim srcem navija za neki strani klub??? i da, volio sam da je dinamo zbog vahe prosao, on je jedini razlog sto sam i gledao utakmicu. takodjer cu sutra gledati hajduk, zbog ibre. al da navijam svim srcem(cuj svim srcem) necu :))
Ma ti si sanzo!!
ja sam bosnjak grobar navijam za partizan ,volim dinamo i zelju . zvezda ,hajduk ,fk sarajevo banana , Najbolji navijaci na Balkanu... http://www.youtube.com/watch?v=_IZwPvzr_1c&feature=related
12. 12. 1991. CRVENA ZVEZDA je postala SAMPION SVETA,a mali dinamo 40 godina nije prezimio u Evropi,dokaz koliko ste mali ili bolje reci koliko je ZVEZDA VELIKA ! ! !
racku me boli za Dinamu, ali zao mi je Vahe. Ti \"Napokon\" mozes da ga dudlas, Vaha je vrhunski trener, a za Dinamo...znas kako se kaze od govana se pita ne pravi...
Take-beer, braćo. Ispali su latini