Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hoćete li se naučiti novinari da je Vaha prvo Jablaničanin pa tek onda Mostarac!
to Vaha, care, naplati im i zadnji cent!
koji ste vi (ne svi) krete.ni od svega napravite nacional-politicko pitanje... moroni pravi...
svaka cast za VAHU SRBOMRZCA
Lijepo, super, bravo, al gdje ce placati porez? Jel u Bosni?
Otkud mu pare, jel?? Znas li ti ista o sportu koji se zove nogomet ili ti ga fudbal..Eduardo da Silva, Luka Modric, Niko Kranjcar, Vedran Corluka ..zvone li ti ova imena ista..preko 100 miliona KM glupane glupi ( Nenad Markovic se obraca Eliru Ovcini na time out-a)..ajd zdravo!!!!!
Zar nije Mamić mogao uhljebiti nekog našeg, onog što je sa Zrinjskim izbacio Partizan iz evropskih takmičenja?
sretno majstore
tako legendo nek ti vrate sa kamatama sto su ti popalili i pokrali
djesi vaha ubila te puska sha ima aj na je\'nu gudru naa\'
@hm... al me i ti nasmija hahahahahahahahahahahahah pa sta ti mislis da je vaha pa.g.lu i da ne pise u ugovoru ako mamic raskine ugovor da mu ne mora ispaliti cijeli iznos hahahahahahahahah, pa nije ni Vaha od jucer covjece dragi
@hehehe ODAKLE TI ZNAS KOLIKA JE PLATA NASEM SELEKTORU, MISLIS DA JE ISTINA ONO STO SU NASI NOVINARI \"SAZNALI\" IZ POUZDANIH \"IZVORA\"
Nije klub kriminalan, nego neki ljudi tamo u vrhu vrhova toga kluba... Vaha bi trebao godišnje dobiti oko 1,200.000 recimo, lakše mi je tako izračunati, tj. mjesečno 100.000 Eura, onda će za 2 nedjelje koliko će ostati dobiti 50.000 Eura, a nakon toga slijeda noga u g.u.z.u i raskid ugovora. Ne pišem ovo što mislim da je Vaha loš, nego što je to politika Dinamovih vrhova!
najveći razlog zbog kojeg je Vaha (uz bajevića, naš najbolji trener) prihvatio dinamo jeste da napravi rezultat veći od ćire blaževića i na taj način da poserenka tuđmanovog seljaka. vaha je veći patriota od većine mudrosera iz ovih komentara. sama činjenica da neće da preuzme repku je dokaz da se radi o pametnom čovjeku.
da mi je samo znati odakle ovoliki novac klubu iz balkanske fildzan lige?!