Komentari (192)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja ovo ne smijem gledati tako da odoh spavati. Neka nam sreca bude naklonjena I javite mi se sa lijepim vijestima.
Koje spavanje j*** te ja
ako sa nama popune drugu grupu onda od iduce godine francuska treba da ide direktno u finale a ostali da se bore za drugog finalistu...
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
LJILJANI NAŠI, SRETNO.
Susic prati preko klixa....
http://mujakovic.weebly.com/tv-kanali.html evo možete tu pratiti
Orit ce se Marakanom imena ljutih krajisnika!!!
Dragi "klixovci" vi već poslali Portugal kući.Ha-ha.Nema ga nigdje.Niti u jednoj grupi.Al zato imate Rusiju dva puta.
Ja vidim veliku opasnost u Sušićevoj taktici, ako sa strategije bez zadnjeg veznog pređe na strategiju bez golmana. Jedino me malo tješi što fudbalska pravila to možda ne dozvoljavaju.
Argentina nas moze rastaviti na sastavne, najbolje igrati bunker protiv njih, a onda traziti sansu protiv Nigerije i Irana. Ne zaboraviti, Mesi se uvijek usere na velikim takmicenjima i bude totalni flop. Safet se javio iz aviona kojim putuje iz Hondurasa za Kostariku, jebiga zajebao se na aeorodromu i sjeo u pogresan avion, kaze da mozemo lagano rasturiti Argentinu sa 7:0 i tako osvetiti pasalucare za onaj poraz od 1:6.
SJETIMO SE NAPRETKA BH FUDBALA OVO JE UTAKMICA KOJA BUDI MNOGA SJECANJA SVIH BOSANACA ...1998 VS ARGENTINA :))) VIDEO LINK: http://adf.ly/aNULC
ima da nas nema!
a u pm i argentina, al imamo sanse za drugo mjesto...
Zmajevi su u grupi sa Argentinom, Nigerijom i Iranom.
Argentina :( ali zato Nigerije i Iran mozemo ,mozemo mozemoooooooooooooooooooo
UFFFFFF !!!
Dobro je
Dobro je!! Argentinu znamo!!
Dobro je bicemo drugi .
a u mp3
JOJ FUJ OVIH FRANCUZA FUJ FUJ!!