Komentari (254)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
komentari sa B92 Braćo Bosančerosi, nek Vam je kao i Vašem selektoru (mom ljubimcu Papetu) sa srećom večeras ! Ako mogu da pomognu pozitivne "vibracije", mislim da će Vam simpatizeri širom stare Juge pomoći u tome... U moje simpatije nemajte sumnje - navijaću za Vas u Brazilu !!! Vojvodinaš (Chana, 15. oktobar 2013 15:59) ajde bosna i hercegovina sad ili nikad. a ovi što će danas da navijaju za grčku odnosno litvaniju imaju ozbiljan problem. (trebinje, 15. oktobar 2013 12:19) Nemam nijednu dilemu oko toga da li mi je drago da Bosna ode u Brazil! Cestitam unapred plasman na SP,zasluzili ste 100%! A ovima sto sve komentarisu kroz politiku,savet je da se okanu iste,jer nikom dobrog nije donela! Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Struki, 15. oktobar 2013 10:13)
komentari sa B92 Kako da navijam za BiH kad vidim ratne simbole i cujem kako pevaju ubij srbina na gotovo svakoj utakmici. Napred Litvanija, posaljite ih u baraz! Ajmo braćo pravoslavna!!! BiH u baraž, pa kući. Trenutni rezultat je odgovarajući. naprijed Litva! (Hercegovac, 15. oktobar 2013 19:14) Ovo su najpopularniji, to sto si ti napisao sve je dobilo negativne ocjene
u svakom žitu ima kukolja
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
komentari sa B92 BiH i Grčka imaju po 22 boda, ali obratite pažnju na gol razliku: BiH 29:6 a Grčka 10:4 (?!). Grčki fudbal mi se zgadio još od EP u Portugalu, zato napred Bosna!!! (Novosadski, 15. oktobar 2013 09:43) Ajmo bosanci da imam za koga da navijam u Brazilu (Kad su vec ovi nasi kasno sazreli, 15. oktobar 2013 09:13) SVIM SRCEM NAVIJAM ZA BOSNU! (4-eu, 15. oktobar 2013 09:06) Svim srcem uz BiH!! Pozdrav iz Bgej-a.. (gianluca_basile, 15. oktobar 2013 09:05)
Sta ti je ? Da li si ti normalan ? Ne ti si sigurno poturica
Bravo Bosno idemo do pobede, nemojte da mi pokvarite vece igrao sam na vas kao sto cu i za godinu dana. I Srbija navija za vas. Pozdrav iz Nisa i srecan vam praznik!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jeste vi iz Hercegovine i iz Republike srpske ludi i glupi. Bosna je ostvarila historijski uspijeh,a vi morate sad da serete. isti ste grci samo serete. ma svi nam popusite.
seres i ti kume, haman rs i hercegovina druge drzave, haj razguli
bas si indijanac nema sta..mi odismo za brazil a ti pazi da ti od pakosti i ljubomore ne pukne neka arterija haha ! braaazilll la la la lalala
Igrali super niko žuti karton nedobi al zato igrač na klupi dobija žuti hahahah usput jeeeeeeee!!!!!
sigurno je krajišnik sudiji psovo majku
Ne znam kad sam zadnji put ovako plakao...
DOBRO VECE DRAGI GLEDATELJI OVO JE RAT! :D Pa puca se vani
Bosna
BOG JE USLISIO MOJE MOLITVE SINOC. HVALA TI BOZE!
Čestitam susjedi! Pozdrav iz RH
...a jes' mi komšiluk naoružan :)))
Ista situacija i u mom komšiluku, moj commi :) :)
BRAVO MOMCI
OVO JE BAJRAM LJUDIIII !!!!!!!
Congratulations from Lithuania. Good look to You in Brazil. Great team and great fans and atmosphere in Kaunas. Thank You.
Crknite dušmani ! IDEMO U BRAZIL !!!!!!!!!!!!!!!!
Ebem ti cuvanje rezltata, herc ce da me strefi
2 najduza minuta mog zivota !!!!!
http://q.gs/4uz6N GOO IBISEVICA !! BOSNA