Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zar je gospodin samo zato sto je musliman? Pa kakve je scene lik radio na svjetskom prvenstvu normalno da nece bit u reprezenteciji...
Najveći gospodin u svijetu fudbala.
As-Salam Alaikum my brother!
Da nisi musliman, možda bi i igrao. Ali pošto si postao musliman, a to smeta napoleončiću u štiklama sa brojem 36, onda ti plaćaš ceh. I ne samo to, nema više halal mesa u reprezentaciji, ništa što podsjeća na muslimane... Da napomenemo, reprezentacija Francuske je osvojila svjetsko prvenstvo sa samo dvojicom pravih francuza. Možda bi ovo ipak trebalo predložiti za Ginisovu knjigu rekorda ;)
LEGENDA.........................je ovaj BILAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!