Zvjezdan Misimović
0
"Uvijek možemo postići pogodak"
Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Viliceee... Viliceee... Nemas ti Cune za Milice... Milica voli mlado i golemo, a ne \"ustajalo\" i maleno!!! Miske ne igraj pojacaj ekipu... DZEKOOOOOOOO GOOOOOOO 2-0 je za BBBBBIIIIHHHHHHHH
MILICE,MILICE METNEM TI GA MEĐU VILICE.
boze kako su ovi musavci zeleni glupi i dosadni. srecno Portugal!!! bosna na smetljiste istorije
Miske LEGENDO!!!
Kakav miske,ne moze hodati kako treba. Novinarski nafuran , bolje nam je bez tebe... BIH4EVER... Da ne citiram ove sto mi se obracaju,nisu vrijedni ni toga,samo im porucujem : \" PRDNEM IM U CAJ :) \"
milice hoces li da te udarim vrelim truleksom po pichci
ma igram od prve minute... to je cirina navlakusa... ne brinite pobjedit cemo veceras...
Begovic, Jahic, Nadarevic,Milenkovic, Pandza,Bajramovic,Medunjanin,Pjanic,Ibricic,Dzeko i Muslimovic u prvoj postavi!
aida alilović se guzi sa srbima
Poručio bih navijačima da ne šire priču kako će Zvjezdan Misimović ipak zaigrati. Sine, ne rekoh li ti ja da im spremam iznenađenje?
@ amidža Idriz-potpisujem
Ako ce odigrati susret onako lose kao u Lissabonu, bolje da ne igra.....
Hvala susjedima na podrsci, veoma mi se dopao slogan koji se moze vidjeti na najposjecenijem hrvatskom web portalu www.index.hr. Ovo je nacin kako se grade dobri dobrosusjedski odnosi. MOZEMO MISKE
MISKE JE KRALJ! :) IDEMO BOSNOOOOO I HERCEGOVINOOOOOOOOO!
na talijanskim vijestima reporteri iz sarajeva daju misketa u regularnih 11... bice da je ovo cirina taktika....