Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BOOSNAAAAAAAA FOREVER!!!!!!! CRKNITE SVI VI KOJI SUTRA NECETE NAVIJATI ZA BIH
znas sta kaze ronaldo raulu...ja sam za tebe dzeko
turcima od srca zelim da pobjede svoju kopilad poturice. ovaj se uzda u alaha da im pomogne da pobjede. ako ima alaha onda ste vi baliye zadnji kojima bi pruzio pomoc. niti ste vjernici niti ste dobri ljudi. vjera vam je stabilna ko vrijeme u jesen. turci su nam 500 godina cinili zla ali ste vi njihovi izrodi ipak mnogo vece zlo za ovu jadnu zemlju.
@yeah glupane.... poredaj tursku i srpsku repku jednu pored druge pa vidi ko na koga lici.... genetski pecat se nemoze brisati supljom pricom i baljezganjem.. cak sta vise ljetos sam bio u turskoj i iznaenadilo me koliko srba tamo ima i kako su odusevljeni turskom (jedna kaze da je tata zeza da je janjicarsi potomak) ziva istina...pa ti vidi..krv nije voda sad znam i razlog zasto ne volite bosnu...sigurno ce vam srce potajno zalupati aku turska da go... BiH-TUR 4:2 forza bosna
Ovim sa brda porucejem da ga s.i.s.a.j.u. i c.r.k.n.u. u svojoj bolesti koju boluju i nisu u mogucnosti da brisu Historiju jer 500 godina vladavine NIJE malo !!! a pitam vas bolesnici gdje vi vladate??? -Makedonija 1991, -Slovenija 91, -Hrvatska 91, -BOSNA I HERCEGOVINA 92, -Crna Gora 2006, -Kosovo 08, Vojvodina 20..= beogradski pašaluk(VELIKO P.R.K.N.O)!!!
zamolio bi dragoga allaha da nam da snage i morala da pobjedimo, nasem napacenom narodu osmjeh na licu da da....akobog da insallah pobjeda je nasa..
e brate, sutra ćemo guzove da vam oderemo... BHF
šumnjaci crknite od muke, vi možete igrati samo ako se organizuje kup kantona BiH... znači nikada,....pojedite se.
Erkan Turkey 6:41 PM Sep 8, 2009 i hope and think we gonna win tomorrow 1-3 to us turkiye but it gonna be very tough against a bosnia who is very good team and play wonderful soccer and have fantastic players offensive if bosnia win tomorrow only i can say hope they will qualify to world cup and hope to se them in world cup FORZA TURKIYE :)
Sta znas sutra ima Turkey da pojedi Bosna 3:0. Bosna je nije kao Turkey dobar. Semih...Semih...Semih.
Čuo sam da će pred samu utakmicu Muslimanija : Turska muslimansku himnu otpjevati Dino Merlin „Da te nije Alija” a efendija Ceric će uputiti rijeci prijateljstva medu bratskim narodima kako Turcima tako i poturicama: „Ovako kad vas vidim, ne mogu da prepoznam koji je Bošnjak, a koji Turčin, jer svi ste isti kao da vas je jedna majka rodila. Ovdje moramo biti jedno, ne možemo dvoje i zato predlažem da svi mi ovdje budemo Turci. Nas ovdje zovu Turcima, mi vičemo da nismo i sve što više vičemo da nismo, oni sve više viču da jesmo. I mi jesmo Turci, po našem povijesnom sjećanju, povijesnom određenju, identitetu islama koji su nam Turci donijeli. Ali mi smo i Bošnjaci (al\' samo što ne znamo i zašto hahahahaha).”
Ajde poturice vratite se vjeri pradjedovskoj pa da igramo pravi fudbal protiv osmanlija.
Zoome..ebem ti b.og.a...retardu danski..sve ti ebem....
@epicurus Takva su pravila FIFA-e
Da i to dozivim ....da igraju ex okupatori i ex srbi.