Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma ovi udbasi iz BHTV1 popunjavaju programsku shemu, posto nisu imali kinte za englesko prvenstvo, nego sada nasli alternativu za vikend....gadovi jedni jadni!
cuj 5 NAJVECIH klubova u BiH?! Jeste vi normalni majke vam ga nenormalne,VELEZ,CELIK,SLOBODA,da siroki i zrinjski budu veci od njih :S ? Uspjesniji da,trenutno jaci da,ali VECI....nikad.
@manijak ne m... \"Kako nam je potvrdila Sabina Bačvić-Zečević, iz službe za odnose sa javnošću BHT1, postignut je dogovor o ekskluzivnim pravima na prenos utakmica sa \"Sarajevom\", \"Željezničarem\", \"Borcem\", \"Zrinjskim\" i \"Širokim Brijegom\". \"
ko nije vidio nek pogleda www.bhfootball.com.ba meni extra sajt, vezano za temu.
Mali grad, ali sada već veliki klub!
na sta smo mi spali pa nam je listica veliki klub.
a koji je peti veliki klub...tako gore piše...ne znaju ni racunati..TM
Naravno da ce biti zakljucani......To je ipak program 18+ ili barem roditeljska paznja :-)
sad je samo pitanje da li ce biti zakljucan na sat-u ili ne?
Celik ce se prenositi samo kada bude igrao sa nekim od ovih velikih pet klubova :P
jara misli ti i dalje :D hehe
hehe a sta je sa celikom, ja mislio da je to veliki BH klub
potez!
pa ja samo najjace ekipe prenose ove sto ce se najvjerovatnije za titulu borit zeljo sarajevo zrinjski siroki i borac ostali su truba...