Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vidjela zaba da se konj potkiva pa i ona digla nogu citaj NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Klix.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Klix.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Klix.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
ebali majku sektasku i one koji su ih indoktrinirali... pogan drustva..izrodi.. sad ce milioni normalnog naroda naebat.. a neki su ovo jedva cekali..da im bude povod za haos vecih razmjera
ko smije testirati slobodu govora u Francuskoj? samo reci javno da ne vjerujes da je holokaust ikada bio i expresno ides u zatvor? to sloboda govora i izrazavanja?
Sta je sa ovim muslimanima u BiH ? Bunili su se kad je onaj peder iz Srbije ismijavao genocid u Srebrenici, a sad su na strani ovih idiota koji su ismijavali nasu vjeru !
https://www.youtube.com/watch?v=sOjIm2v-pJc
Ova vam je vijest promakla. Brzo ukinite mogućnost komentarisanja.
nema potrebe da ukidaju, taman da im ovdje kazem, nek ih bude stid sto i oni objavljuju one slike na ovom njihovom portalu, sto im policija ne oduze sve kompjutere