Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BOLJE DA SU srboše DISKVALIFIKOVALI ODMAH JER ĆE IONAKO SAMO NASTAVITI BRUKANJE I JEDINA UTAKMICA KOJU ĆE DO KRAJA DOBITI JE ONA PROTIV FARSKIH OSTRVA U CRNOGRADU,ALI NI ZA NJU NISAM SIGURAN JER...OD srba SE SVAŠTA ČOVJEK MOŽE NADATI.KAKO BILO...servilni DUVAJTE GA I TO DO JAJA ONAKO KAO ŠTO TO VI NAJBOLJE ZNATE(www.gayserbian.com)
vise vremena za ubjeđivenje odo u grad a jel ti smetaju sto su javno osuđivali agresiju na svoju zemlju i sad ih ta ista zemlja moli da tamo pijevaju,,,vozdra
Da ti nisi ipak malo mentalno zaostao?
ocigledno nemas pojma---to je gospoda ne ukaljanog obraza i ruku
Ja mislio neko se zayebava kad sam vidio \"merlin, halid, itd\", kad ono tip ozbiljan. Toliko je tvoj komentar smijesan i blesav da je nemoguce sa tobom zbijati sale.
ljude imate sve sami genocidasi nema nijedan da kazes gospodin ne ukaljanog imaena kao npr sto imamo mi I hrvati merlina,halida,barbareza,osima,ivanisevica,sukera,nenu markovica i mnoge druge...vi ste neusjeli osmanski experiment cast izuzecima aaa izvinite imate i vi kusturicu koji bi sad presao na katolicanstvo samo da ima koristi -- sve sami stanovnici sengena ili misijih rupa....
ocit udar na srpsku nejac...sramota...... a sto je mala kazna oni su ionako sami od sebe kaznjen narod koji slavi svoje poreze jedini na svijetu npr.Kosovo kvalifikacije -game over-
koji je ovo konj sto govori da se vrati na pravoslavlje koje je sprovedeno maceom i ognjem,bog zna kolko mu je nemanjic(germansko porijeklo) spalio rodjaka i kolko je prstiju odsjeko i ruku..zamisli gomila naroda gori na lomaci usred srbije i on ce meni nesto govorit a taj isti kusturica govorio kako je bogumil pocetkom rata a sad uzeo ime nemanja od onog sto je palio te bogumile(nemanja germanska loza) bolje da ja sprovedem jedan exorsizm nad tobom i vratim te vjeri kojoj pripadas:bosanskoj crkvi :) srecom pa se bosnjani sacuvase ,jedino imena poprimili drugacija vecinom,al dnk je bitan a ne ko ovi sto su s turcima pobili najvecu hriscansku vojsku na nikoljpolju pa sad ko mutanti izgledaju u dobrom procentu.
oooooooo VOOOOOLIM TE SRBIJOOOOOOO !!!!!!
Pajdo, ako osjetis sm.rad oko sebe, mozda je vrijeme da ti stanes pod tus. Ako nisi navikao pod \"tusemmm\", iskoristi prvu priliku da pokisnes. Jesen je....
ne bi bilo loše ni da se okupaš, za promjenu... davno je bio mjesec juli kad si zadnji put bio pod tušemmm što je previše, previše je...:-)
Izvini Pajdo, povijesnicaru stari. Sve si nas isprepadao. Ja odoh pravo na spavanje.
opet iskomplexirane nacionalističke budale ovdje na forumu... i što mrzim kad bubuljičavi i isfrustrirani balavci počnu laprdati o povijesti.... kako im je deda milojko, onako pijan i s.mrdljiv, lagao uz gusle uhvatite se knjige i marsh na spavanje!!!!
Eh, sad....nemoj da pretjerujes. Svi dobro znamo ciji je pogresan, ali mi pravoslavni to ne radimo na silu. Cekamo da vi evoluirate u svjesna bica i pridruzite se braci koju ste prije par stotina godina napustili. Pa svi zajedno u bolju buducnost.
Mislis li? Izgleda da je taj tvoj \"grah\" pogresan......