Prijateljska utakmica u Dablinu
1
Republika Irska pobijedila BiH rezultatom 1:0
Komentari (148)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bolje smo igrali u onom porazu protiv Portugala od 6:2 , nego danas, fujj KATASTROFA, p.s. svaka cast Begovicu za onu odbranu na kraju !!
E jesmo bili očajni majko draga...
Zdravo, Igrao sam odličnu browser igru i uživao sam. Menadžer si svog vlastitog tima i takmičiš se sa pravim igračima iz čitavog svijeta. Registruj se, nećeš požaliti! Registrovan preko ovog linka: http://www.powerplaymanager.com/r788/
Nisam stigao prije da odgovorim onoj dvojici papaka. Manje vise,svi smo mi treneri,savjetnici i tako to.Ja,nigdje ne napisah da se dizem kad dobro igramo ni da potonem kad slabo igramo.Vise sam ja poraza dozivio nego pobjeda sa nasom repkom pa opet idem vrlo cesto da ih bodrim. Dakle papak jedan prvo citaj pa onda komentarisi.Ovog drugog guzim u duetu sa njegovom starom pa cu vam javiti ako me \"zadovolje\". Bara,Bara,koji si ti glupson pokenjam ti se u usta kretenska. Izvinjavam se ostalima zbog mog neprikladnog rjecnika.
i da ovog dzekicu treba na klupu kao sto sijedi u cytiju pa ce da grize kad ude 15 do kraja,jbo te covijek se netrudi ni 10%on samo dode sad da upise nastup za repre. i to ti je to.igrajte jbm vam M A M EEEE
Ovaj jahic definitivno nije za repre.on moze igrat tamo za neki nizerazredni klub u tur a tak i pandza jbo ti stopere kad im igrac skace izmedu njih dvojice bolje dovest dijecu od 18 god neg ove smecare drzat a nista nepokazuju.
Pape je kralj!!!
Odbrana nam je oduvijek bila loša,e sad možete zamisliti kako je loša kad ne igraju Papac i Spahić.Oba ova igrača su u godinama i POD HITNO im treba tražiti dostojne zamjene.ODBRANA,SAFETE,ODBRANA!!!!!
bolje bi zeljo odigrao ovu utakmicu nema ideja u napadu u drugom poluvremenu trapatoni je probo na duge lopte i skokove to mu je i uspjelo mora naci pape dva igraca u odbrani pod hitno
Sramota! Ovako nemamo sanse za plasman na SP. Dzeko i Ibisevic nula u napadu. Dzeko ili mu se ne igra, neznam stvarno sta taj insan misli? Sto se tice Susica, Safet nije nikakav trener, on je samo preuzeo sistem Blazevica, nista drugo!
lijepo je bilo vidjeti navijace nase reprezentacije kako setaju ulicama Dablina, noseci boje svoje domovine...respect!
bolja da daju adisu jahovicu bh pasos , covjek daje svaku utakmicu po pet golova u svicarskoj , sigurno je bolji napadac od klocka i ibipenisa
http://betdojava.blogger.ba/ [email protected] S NAMA ODIGRATII JE SIGURNO!
šta će glupe balyije protiv katoličke irske? čuj džeko, ko je taj seljak??? klocina levatska.
www.powerplaymanager.com/r985088 Odlicna sportska manadzer igrica. Igraj nogomet i/ili hokej . Preko 600 000 registriranih igraca iz cijelog svijeta. Dokazi se!! Pridruzi se i ti!
karine, pardon veliko K. Kapa dole Stevanoviću
klošari oborili me na kladionici