Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znaci ovu knjigu morati procitati,na svu srecu ja sam to uradio hehe xD Znaci knjiga je za 10 ma sta 10 za 10000000000 :P kako kaze da mu je otac stalno pio i svadjo se s profesorima pa kako se Guardiola usro kad je Zlatan oborio ormar,pa nemaaaaaaaaaa ko ima priliku neka cita nece se pokajati! :D
Ja samo znam da je bio pravi šejtan dok je bio mladji.I cini mi se da su Svedjani proglasili upravo njega kao najgoreg ucenika u historiji te neke Osnovne skole u Malmeu. U zdravlje i sretna Nova svima.
odlicna knjiga
Knjiga je bombastična. Našao sam na internetu, neki navijači Milana su je preveli na Engleski jezik. U prvom chapteru baš priča o Barcelonu. Kada sam pročitao sve o tome, kako je na treningu, shvatio sam da je to Bože sačuvaj klub, doslovno je veštački. Svi su za sebe, niko se ne druži na treningu, monotono je. Zlatan se osećao nikako, jedva je čekao da ode iz kluba. Sigurno se svi sećate da je napočetku zabijao mnogo golova, a Messi baš nije bio nešto ubitačan igrao je na krilu, ali je od Guardiole tražio da igra u vrhu, jer nije želio da bude u senci, što je Pepe i dozvolio. Poslao je Zlatana na klupu. Ibrahimović ga je upitao: \"Zašto si doveo špica u klubu ako ne želiš da igram? Zašto kad stavljaš Messija, koji nije pravi špic u vrh.. \" A Pep ga je samo pogledao i otišo... Klub je rinaka, a ne više od kluba!
ZLAJA mali od BELAJA :))
j.e.b.o ti cacu mislio sam da z.a.j.e.b.a.j.e.s sa linkom ali stvarno knjiga, svaka ti dala, procitah prvi capter, nabio kantu a guardiola pokupio smece hahaha
go*no od cojka!
bio nekad neki sto se zvao zlatan a malo hrdzave pameti jos manjeg postovanja prema ostalim
Evo ko nije procito download (na engleskom): http://tinyurl.com/886b8rk
zlatan ibrahimović = Zigeuner
Da li ce biti opisan odnos sa sacirom i pikeom, jel on njeg natego il pike njega?
Stampace se vjerovatno i na bosanskom jeziku,nadam se?!