Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mi smo Divovi cestitke na jos jednom u nizu super potetu novoj upravi i da nam ostanete na celu kluba narednih 100 godina i da uvjek dobivamo selju :)) i aBd titula na kosevu ove godine
nuhanovic 1-0 :D :D :D bravo za dinu i upravu ;)
@cigo, ti si potpuno u pravu kad su u pitanju WC-i ali moras znati da FK Sarajevo nema apsolutno nikakve ingerencije kad je u pitanju održavanje stadiona.Ovo što žele da urade je potpuno ispravno obzirom da te svlačionice koriste djeca a JU CSR ih ne održava.FK Sarajevo želi da na ovaj način pomogne u održavanju stadiona i stvori što bolje uslove za podmladak koji je hvala Bogu sve brojniji. Za sve što rade RESPECT!!
A kad će Sarajevo platiti dugove igračima da ne pričaju na sve strane da gladuju?
SRAMOTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA BOSNO STA VAM RADE .........................................................DOKLE VISE VIDI OVE BJEDEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE BJEDEEEEEEEEEEEEEE
Kada vec pišete o adaptaciji svlačionica omladinskog pogona FK Sarajevo, zamolio bih vas da bacite koje slovo i o adaptaciji svlačionica FK Velež, koje su decenijama na istom nivou, bez pomisli da se nešto promjeni.
Prvo napravite WC-e Neradi ni jedan i Svijetlo traba da radi u WC - ima i nema zenski WC - bruka i sramota ,sve se mora zavrsiti do utakmice Zivota sa Grcima na proljece i 35 .000 navijaca da dode na Kosevo a.k.b..??
svi golovi na 4 fudbal .com
bla bla bla
@roney ti si jadan sa takvim razmišljanjem,u ovo drustvu mnogi bi uradili nešto al ne mogu zbog takvih kao što si ti što im namjerneo podapinju ili neće da saradju samo iz razloga da bi okrivili one što sto to zele da mbi sutra mogli reci e vidite da su oni nesposobni i tako u krug a sve zog takvih mozgova.
@ ... Mi gradski stadion dzabe koristimo, a vi ste drugi gradski stadion dobili na poklon, dakle za 0 KM stadion Grbavica je presao u vase vlasnistvo. Zanimljivo je kako se uvijek jave oni koji imaju najmanje prava na to.
Red je vala i bio da nešto ulože, s obzirom da za džaba koriste gradski stadion Koševo.
Raspadosmo se upm. :P
spava srbin ali se u snu okrece miran san njega nece pa nece znoj ga obliva nocne more ga muce sanja da ga General Gotovina tuce
Čuj da se djeca naviknu na viršle....hahahahhah.....
http://tribine.blogger.ba/arhiva/2007/09/02/default.htm
Hoće li u ovo biti ugrađene i police sa viršlama? Ako se misli na budućnost, a misli jer je ovo najbolja uprava....mislim da se mora na vrijeme omladinski pogon naviknuti na pravilnu ishranu sa viršlama. U suprotnom šta vrijedi ulagati....