Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pružite igru a rezultat će doći.. nemora se proći dalje ali vrijedi pokušati i zalagati se na terenu, sačuvati obraz. Sretno!
10 komentara a već se javljaju pojedini iskompleksirani meljovci sa svojim jadnim komentarima.
Hajde Focak spremi se za golijadu u Atini.Danas pisemo prijedlog Energopetrolu za novu reklamu koja ce ici uzivo, a Njanjajevo ce biti u glavnoj ulozi pod sloganom "NAPUNI DO VRHA" :D
ne rugaj se..sretno vam sutra i imali prenos da i mi mozemo gledati?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
prolazimo aBd ,
opet ce mislim biti isti slucaj ;) jalovo jalovo i onda kiks odbrane !
procice divovi dalje abd,sretno samo igrajte nema predaje volim te sarajevo
Uščuplić, Dupovac - sinonim il' antonim, pitanje je sad. Zaista imamo originalnih imena...
Gang Evil-Ch.Willa
samo sarajevo ,igraj i pobijedi :)))
PA sta cete drugo nego Turisticki u Grcku,ko neki tim iz Lihtenstajna kad igra protiv ekipe iz Spanije npr :D
Ma Zeljenicar je odigrao odlicno u Evropi nisu mogli proci onako los klub,jednostavno receno nabili ih amateri,a Sarajevo igra u 3 pretkolu i brani obraz nase lige.
Zeljo je bar nekada dosao do polufinala Kupa Uefa,vi kroz svoju istoriju nikada niste prosli 3 predkolo,sto znaci da niste igrali ni 1 kolo nekog evropksog takmicenja ;)
ja barake od trenera hoće da sad uživa a dobili smo po guzici od trećerazredne ekipe kod kuće e uživaćeš sa pet komada jadno moje sarajevo
Gubite zato što nemate muslimana u klubu sve srbi i nekaki pravoslavci CCCC Camo Cpbin Capajbo Cpasava
Hajde jadu jedan balavi proguglaj malo kad ste doveli Veljka Aleksića iz FK Glasinac sa Sokoca, u FKS nije mogao prismrditi nijedan vlah. I vi mi se našli nešto pričati. I još nešto, vaći li ti taj nick za tvog predsjednika kiluba?
Ja navijam za Zrinjski
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kakva nam je liga i klubovi, to se vidi iz godine u godinu... samo porazi, porazi i porazi. Nevjerovatno je to da klubovi i nisu toliko siromašni koliko loše rezultate ostvaruju u Evropi. To je valjda i posljedica ovakvog stava, gubitničkog. Jebeš trenera koji kaže "trebamo uživati u utakmici".... konju, trebate oznojiti dupe i pobijediti, barem da čast i obraz sačuvate. E jesmo nakaradni pa to ti je.
Za tu igru su plaćeni 100struko više nego ti na svom poslu. Predstavljaju jedan grad i državu. Ako nema odgovornosti, požrtvovanosti i čestitosti... od toga nema ništa... pa makar to bila samo IGRA. Ako nemožemo sami skontati, pogledati nijemce.
Nadam se i ja janjetini pa nema!
Slazem se sa Uscuplicem, ja cu definitivno uzivati :)))