Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dzenane imas cudnu facu, ali jedno je sigurno jedino ti znas sa bebama iz sarajeva! Sta im uradis ne znam, ali ih dovedes u red! nadam se da će samo gospoda iz Sarajeva vidjeti kvalitet u ovom covjeku i ostavit ga da nesto napravi! Tim se ne pravi preko noci treba malo duze vrijeme , čak i porazi pomazu u pravljenju tima
Dzenan je oba puta nasljijedio ekipu kojoj su fizinomiju dali veci strucnjaci, a da ne govorim koliko veci i bolji igraci nego sto je sam. Ponekad treba i malo srece, a mozda i manje zahtjevan trener s obzirom na mentalitet igraca ovoga nivoa.Nisu to igraci za prevelike profesionalne zahtjeve, uz casne izuzetke. Blag trener bez koji ne upotrebljava pojmove njima nepoznate njima je prihvatljiviji.
Sta je tim strucnjacima falilo pa nema rezultata! Izgleda samo u Uscuplicevom slucaju se spominje sreća kad je vodjenje ekipe! Zar je tesko trenerima koji su vodili sarajevo shvatiti ko od igrača moze da igra i na kojoj poziciji, stalne rotacije igrača ne mogu napravti koheziju u timu! Nije to bayern ili neki drugi klub! Igrači sarajeva da su kvalitet sigurno ne bi igrali u Sarajevu, oni su nesto iznad prosjeka igrača premier lige BiH! A Usuplić ce samo igrati na provjerenu i potvrđenu kartu bez puno eksperimentisanja! utakmice ne dobijaju nekad veliki taktičke postavke, utakmica se nekad dobija na jednostavan način! A Uscuplić nece ići dalje od tog modela!
Sarajevo je danas licilo na ekipu koja je isto tako dobra na terenu kao na papiru. Bili su borbeni i brzi. Stalno su stvarali pritisak i napadi su bili puno bolji. No, Dzeno je upravu. Bilo je to niz situacija gdje smo mogli i MORALI doci do drugog gola. Neki igraci usporavaju ili iskomplikuju stvar bez potrebe.. jedan primjer je kad je Duljevic imao loptu i bilo je 3 na 2 situacija. Krste i Benko imali sav prostor svijeta a Duljevic opet dribla i iskomplikovao cistu situaciju za 0-2. Da nas je Olimpik kaznio, Duljevic bi bio kriv za izgubljene bodove.
Pretanka je ta linija izmedju pobjede i nerijesenog kod Sarajeva. To znaci da fali kvaliteta.
Doslo je vala vrijeme da za lose igre odgovaraju igraci, a ne treneri. Ko nije dobar i nece da se zalaze, nogatrans
Kakavo zalaganje? Svatko za se travu pase. Zalaganje nije mjerilo timskog uspjeha. Kolektivna odgovornost ne postoji.
Kad se radi o biciklizmu, boksu ili skijaskom trcanju na 10 000 m potpuno si u pravu.
eeee cuj Olimpik igra stalno utakmice pa su igraci umorni hahahahah nemogu da vjerujem pa ne igrate Ligu prvaka
ušušušuš...................To Uške
Malo izmišljaš toplu vodu Uščupliću. Želje nije manjkalo ni u jednom trenutku. Defiticarna ja bila koncetracija i realizacija.Sve u svemu solidna tekma i zaslužena pobjeda. Volim te Saraj'vo !!
Deficitarna *
pusti se đeno demagogije svi znaju da je kupljeno,nego hajte sad na po jednu sa mirzom samo njemu je glas promukao pije hladno vino
Mirza vs Dzenan ( 😤)