Pozvali ga na teren da se ugrije
40
Usamljeni navijač Udinesea medijska zvijezda u Italiji
Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Je*es klub bez ijednog navijaca. Ovi imaju jednog, dakle FORZA UDINESE
Pa gdje su ti navijaci Sampdorie ako nista da mu stakla na auto polupaju, nos razbiju, prste polome... E ovako razmislja jedan balkanac. ;)
majstor nema šta kapa dole
\"Klupsko vodstvo je nakon utakmice Brovedaniju poklonilo dres Sampdorie, a domaći navijači su ga pozvali na piće.\" Kod nas bi ga ,primitivci,nacionalisti,lazni vjernici,ko fol huligani pretukli,zboli,opljackali,i onda se naokolo kUUrcHili kako su pretukli nekog i to uglavnom neki maloljetnici...Cast izuzetcima !!!
tebi pajdo svaka cast!! Sarajevo dika nasa zeljeznicar KIT.A nasa!!!
vako ja za Olimpic svaki put,a ni caja ni kafe:)
hahhahahhahahhahahh bolje jedan nego nijedan
Željezničmar za život cijeli !!!! The Monkeys \'87
@bolo O čemu ti? Ah da, vi čobani štrumfovski ne znate ni brojati, jer ovdje zasigurno ima više od jednog navijača: http://www.youtube.com/watch?v=RBie4POZMzY ;)
veliki respekt za navijaca a i za igrace udinesea i uprave sampdorije i njihove navijace koji su se pobrinuli da momku nista ne fali.
Ma super prica, svaka cast. Covjek voli svoj klub, nije bitno gdje i kad. ZELJEZNICAR ZA ZIVOT CIJELI.
Vrlo slicno se ja osjecam na sjeveru Koseva.
Svega mi isti moj jaran čupo, što pravi sendviče u njam-njamu!
navijacki primjer kako se kulturno civilizovano i stvarno voli klub
Ovo je sport i druzenje!!
ovo je strunfff