Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NISU SVI KAO ŠTO SMO MI
Pozdrav iz Banovica za Hordase - najbolje navijece iz BiH !!!!
Statistika kaze da je F.K. Željezničar u prosloj sezoni bio najgledanija ekipa u PL BiH...statistika kaze da je F.K. Željezničar po trofejima najuspjesnija ekipa u istoriji u PL BiH,statistika kaze da je Željo prvak PL BiH za sezonu 11/12...statistika kaze da je Željo pobjednik kupa u sezoni 11/12...strucnjaci kazu da je Željo najbolje organizovani klub trenutno u PL BiH (uz Lištičane) Željina djeca ubise nogama u omladinskim ligama BiH,Željo se godinama priprema po Austriji,sloveniji (čitaj EU) dok je Sarajevu ovo prva godina na pripremama mimo drzave BiH...ovo nije izmisljeno ovo su sve cinjenice i statistika...samo pitari govore drugacije...ali vi samo i dalje pricajte ,a mi cemo i dalje derati guzove svima...meni vas je iskreno zao...jer kad ne bude vas nece biti ni derbija,jedine tekme koja nesto znaci u ovoj ligi...a kakvu upravu i ljude u klubu imate bojim se da ste sve blizi tome da vas vise ne bude...ili da postanete kao ovi sa Malte...poluprofesionalan klub!!!
Cudo nema BORDO.ODIN....da komentarise i Se*e o bilo cemu,sto se tice F.K.Sarajevo :)
Pitari gospoda! :D
strpite se još 10-15 godina do sistema dok mi ne pokupimo kajmak
Ponos na Torpedo, Ponos na Sarajevo, Ponos do neba, Jer nismo mali radnicki klub, Uvjek i zauvjek ..... 1 9 4 6... ..... Jos malo do prnica u Mariboru HAHAHAH
moj dedo za jasenovac
ZA KOGA VAM JE DEDO NAVIJAO??A PITARČIĆI???
Moja braćo hordaši što se raspravljate sa skretničarima,i sami znate da se uvijek napadaju NAJBOLJI,kako iz ljubomore,tako i radi prikrivenog divljenja......sve će biti,sve će proći,samo će ljubav prema SARAJEVU ostati...
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEŽI SNAGA ...VOLIM TE SARAJEVO MOJE !!!
@ da Nismo mi maleni seljo, pa da se levski, ili jos gore LITEX, izivljavaju na nama. Znamo mi da su vas Bugari silovali vise od izraelaca, pa sad brinete za nas. Hvala vam na tome, ali nema potrebe, brinite se vi za svoju, sve kracu tribinu.
Želim samo reći ako manijaci glumite gospodu i izigravate neki boljitak onda nemojte da vam kao sto kazete \" losiji od vas \" nabijaju komplekse.Gazite svoje riječi i stavove jer opste je poznato da slabiji jačem ne moze kompleks nabiti ;)
@ BENJAMIN to bi ti i volio da vidiš udbašu jedan al češ vidjeti pravi spektakl,a što se tiče benje-kenje samo nek dođe i zabrani navijanje,bujrum!
To su priznali svi osim vas,ali od manijaka se to i ne ocekuje.Kako da se ocekuje kada se na tribinama ne zna ni ko pije ni ko placa.Jedan gigant tipa Zeljeznicar zasluzuje bolje i organizovanije navijace.Osim balavurdije,narkomana i jedne pjesmice nemate sta pruziti vasem klubu.Da su barem svi u drzavi organizovani kao Željezničar a navijački kao Sarajevo,onda bi BH Fudbal zauzimao nova mjesta u Evropi i gledao bi se drugačije
Pričate o siromašnoj posjeti a vaš Zeljeznicar igrao jednu od najbitnijih utakmica pri osvajanju titule prvaka drzave,navijanja i navijača nigdje i onda u stampi izlazi naslov \" STA JE SE DOGODILO SA MANIJACIMA\" ,ali vi kao ste i dalje karakterni pa se ponovo nadjete drugima pricati kako i sta.Sto se tice navijanja,Sarajevo JE i uvijek ĆE biti ispred vas i ostalih u ovoj državi.
Prvo da se zahvalim navijačima na sjeveru koji su pravili odličnu atmosferu i aBd tako da vječno bude.Osvrt bih dao na ove komentare manijaka koji se javljaju na temu koja se tiče FK Sarajevo.O kakvoj moći i kakvoj klubu i navijačima vi pričate kada vam Sarajevo vječno i vječno će nabijati komplekse.Kao sto kaze ovaj gore igrali su protiv poluprofesionalnog kluba ali opet je posjeta poprilično dobra.Da je Sarajevo napravilo najveći poslijeratni uspjeh BH nogometa u Evropskom natjecanjima se ne treba spominjati,jer ko malo prati nogomet to pamti i svakakve gluposti kao ovih par \" balavaca\" neće pisati.