Komentari (93)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evo vec me strah hvata
i mene je strah pogotovo sto cu sp gledati udobno zavaljen u fotelju svoje kuce da ne kazem doma...
Za svaki slucaj treba ponijeti hepek
Ma mogu se ladno kite napusiti zmajevima,eto toliko.
cuclajte ga gaucosi :)
Nek dodju u BiH da se obraacunamo :D i onako ce na SP-u biti samo guzonje :)
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
hahaha... sica ;)
Pa i ako dođu ovi sa dosijeima, ima i nas sa dijagnozama na izvoz, bare-bare...
otići će lopovi koji bježe od žena svojih i koji su izvarali nekog ili firmu neku
Avdija s j e b o Čak Norisa! :)
"O kakvim navijačima se zapravo radi, pogledajte u fotogaleriji". Ako je suditi po ove 4 fotke što ste nam dali, sve go pjanac i hoštapler. 'vake lijevom rukom..
Da ti nisi možda branio Sarajevo, heroju?
Ma kako te bolani nije stid pričat tako o herojskom gradu i njegovim stanovnicima, mi što smo patili 4 godine još je malo ko! I ti ćeš mi reći nešto, vi koji ste bogatsvo stekli u ratu i obogatili se švercom. Seronjo!
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
sta hocete vi s ovim vijestima o kojekakvim huliganima ? pa ne ide se u rat ide se na tekmu , to je SP pravit ce belaje ali u qrcu , pri samoj pomisli da nekog udari vec ce biti ***rtovan da dzunglu iz koje je i dosao
Taman da ih smirimo...
Ja sam cuo da su uspjeli kontaktirati Avdiju . Nakon ugodnog razgovora , Avdija im je preporucio da ne prave bezveze probleme ili ce on pokusati praviti ubacaje . Barra Brava je nakon pregledavanja snimki Avdijinih pokusaja ubacivanja lopte , odlucila mirno navijati zbog vlastite sigurnosti i sigurnosti ostalih navijaca ,
Skupila se raja bice belajaaa 100 :D aaaaaaaa ima da vas BOSNJO smota ko burek
HAAHAHAHAHAHAH eki ti klixa.
Sukob fanatikosa!
Gdje cemo ih upoznat? kad?
ta ce oni hahahha
Hajde i ako bude kakvog belaja, a nece, bar nece biti zloglasni balkanci ti koji uvijek prave neko sranje. Jedva da ce nas i biti tamo.
Caba ste se Argentinci primili na cirkus...Nema bosnjaka u Argentini!!!
a ja tebi seku.Odvalim je od qurca!!!Nemoj da ti mamu napadam,vjerovatno je stara pa iz postovanja..