Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sada kada ga susic pozove u repku reci ce necu ni igrati. a on nam je buducnost bh nogometa.
Nasljednik BIG Wilija xD
Ali nece zaigrati za repku dok je teleca glava tu. Kad su rugobu avdiju odbili iz engleskig drugoligasa i safet susic zvao njihov savez nebil se to sredilo. Cisti dokaz da i on tu ima dio kolaca. I dok momci poput sanjina i zuke ne igraju za repku, teleca glava ce nastaviti dovoditi iz prepirucenih agencija. Sad ce se sven i avdija-rugoba pokazati protiv linhejnstajna i teleca glava ce biti "zadovoljan" njihovom igrom. A niko ni od igraca mu nesmije nista. Kapiten kloc je tatin sin i eto kuda nam ide repka. Da je supak vaha na kormilu, za godinu bi bili medju prvih 10
Kakve veze ima je li ''rugoba'' ? I sto vrjedjas momka bez razloga ? Nije on kriv sto ga je Pape pozvao u Brazil.. A dobro se pokazao, da je lose igrao, ne moze niko reci.. Pravi si primjer seljaka nad tastaturom, treba te kulturi i pravopisu nauciti..
Fantasticna utakmica Sanjina Prcica! Sigurno da je pritisak na njegovim ledjima bio veliki, ali sa kakvom lakocom igra ovaj momak, strasno. Imao je jos jednu fantasticnu asistenciju za Toivonena u prvom poluvremenu ali je gol ponisten zbog nepostojeceg ofsajda. Svaka cast majstore, ovo je tek pocetak!
mb82mm62mm, kad to bude u Hajduku radio onda se moze pohvaliti, jeli tako?