Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Roney je legenda Uniteda i ovaj clanak je glup koliko je moguce da nesto bude glu-po!! Ni jedan portal nije ovo objavio osim vas. Pisite nesto pametnije, a ne izmisljajte vijesti!!
Ma pusti ba novinarske spekulacije nece Runje nigdje iz Uniteda :DD
Ha ha ha čuj Čičarito pa Runi i ostala ekipa ga šalje do granapa po pive ha ha ha ha novinar je očigledno maloljetan kakve samo izjave dječije prave.
Doticni novinaru da nije mozda tebi licno Chicharito rekao da planira da zamjeni Rooney-a. Kad se vec brukas nemoj na ovako ofiran nacin Serem se na onoga ko te zaposli
\"..a sam Hernandez se javno izjasnio kako je spreman zamijeniti Rooneyja.\"
40 000 000 TURSKI LIRA
Idi u real. Oni uzimaju svakog ko nije uigran
Prvo cijena Šreka je 65 miliona funti tako da ne serite molim vas
a sto ovome klixu smeta Rooney pa to je cudo jedno
Rooney već unazad godinu,možda i više nije ni blizu nivoa kakav je bio od prije recimo tri godine.....mada i ovakav Rooney je daleko najkvalitetniji napadač koje engleska liga daje.Možda da mu parira Aguero,iako je u mnogim segmentima lošiji ,bio je Drogba i još par....al svi su oni iza njega,potšo Rooney jedini može igrat i krilo i veznjaka i odbranu...igra frajer sve moguće pozicije AL KAD JE U FORMI...kad nije onda ni United ne igra jer su navikli gradit igru preko njega.A vijest o prodaji nije ni vrijedna komentara....isto da odeš u Barcelonu i pitaš da ti prodaju Messija.
nek ga selimovic ovede u torpedo svkako imaju karticu kreditnu pa nek dignu jedan stambeni:)
Ja bi ovako novinarima odreda je..bo svem al neću da ispadnem prostak
dajte ljudi, \"Napadač Manchester Citya...\" koncentrirajte se malo :) ipak je ovo ozbiljan portal!
http://www.manutd.com/en/News-And-Features/Transfer-Speculation/2012/Aug/manchester-united-transfer-rumours-and-gossip-august-2012.aspx
GOLOVI MECEVA LIGE PRVAKA PRENOSI VECRASNJIH MECEVA NOVOSTI... 4fudbal .com Panathinaikos v Malaga Udinese v Braga Sheffield Wednesday v Fulham Anderlecht v AEL Swansea City v Barnsley Kiryat Shmona v BATE Borisov NK Maribor v Dinamo Zagreb
Ma da Ferguson izjavi kad je doveo Van Persia kako sad ima najjači napad na svijetu i sad kao prodaje Runija koja glupost čovječe, pa samo glupaci će vam povjerovati u tu priču.
Ovo je izmišljotina, nigdje veze, ako iko ode, to može bit Nani, i popustite ba malo s tim rekla-kazala, Van Persie je bio potpiso za sve osim za United, pa šta bi na kraju \"Ahmede, ne trči pred rudu!\"