Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
UBILI SA 50 % SNAGE PENAL UEAFADRID DAJTE IM JOŠ KOJI PENAL HAHAHAHAHAHHAAHA
Ovakav stadion će imati i Željo.
Nemoj te vjerovati ovim prijateljskim utakmicama. To je idealno za iskoristiti priliku na kladionici, provjeravaju se novi igrači, kada počne prava Liga Prvaka onda ćemo vidjeti kako stvari stoje.
aha ,ubili uefadrid
Gledaj Manchester United je iza sebe imao jako lošu sezonu, navijači su nezadovoljni, a dobar način da se raspoloženje popravi je pobjeda nad aktuelnim prvakom Lige Prvaka. Ovo je i idealna prilika da mafija zaradi na kladionici, jer su se svi uglavnom gladili na Real Madrid. Možda je i ovo regularno ne kažem ja, ali ipak da mi sačekamo da počne pravi oblik takmičenja.
ocaja i novinara http://th***ofmancunia.com/picture-marca-edit-picture-to-hide-red-dominance/
Sto ih djavoli preslusase :)
Pise li iko tekst u Klixu ili sve hvataju od drugih?
Sve na google translate
109k ljudi gleda prijateljsku utakmicu...pa tolika je posjeta za citavu sezonu u nasoj premier ligi :)
ili je Real los ove sezone ili neozbiljno shvata ove utakmice...
A da je Manchester mocan to je nemoguca opcija?
real je ocito isao na pobjedu, cijelu tekmu je odradio sa mislim samo dvije izmjene, United je imao 6 ili 7 , od toga 3 na poluvremenu.
moglo bi nesto bit od ovog manche :D