Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Inače junak Begović je najslabije ocijenjeni igrač na goal.com
Asmire laveeeee !
Za Nepismenog....Nije novu nego novi.Pocetak recenice se pise velikim slovom kao sto i kraj zavrsava tackom...Citaj knjige.
ejbo vas begovic, flop of the match je na goal.com, toliko o realnosti. ne znam sta ga forsirate toliko, meni licno bi hasagic uvijek branio. da ne pricam da je proslu tekmu primio 4 komada, hasagic bi vjerovatno sve skino.
Pa flop of the match za ono Hasagic style driblanje, ali u biti dobro je branio danas i sigurno nije kriv za gol.
a fakat, zasto flop of the match? i zasto junak?
CUj junak lik proglasen flop of the match!
Crouchi je trebao dati jod 5 golova....kako se seljaci iz Manchestera provukuse...
tablica im je najjača. 1. Man Utd 5 5 0 0 22-5 +17 16
Begovicu kralju golmana...rusi in sve buraz
Na 5 razlicitih portala ista recenica:\" Junak domaće ekipe, osim strijelca, bio je bosanskohercegovački golman Asmir Begović koji nije dozvolio da udarci Younga i Michaela Owena završe u njegovoj mreži.\"
Nisu uradili copy/paste, 2-3 recenice se razlikuju... Sta ti je trud... http://sportski.net.hr/nogomet/lige-petice/page/2011/09/24/0524006.html?pos=n1
bos.njaci kupite oru.zja, tenk.ova ako moze i sve moguce rat.ne opreme, moze zatrebat, da ne bude kao 92 ge, .... nek agre.sija bude opomena i ova cetn.icka orgijanja u banja luci i ust.aska orgijanja...... samo oruzje, nata.litet i univerzitet Boš.njake spašavaju !!!!!!!! samo oruzje, natalitet i univerzitet Boš.njake spašavaju !!!!!!!!
eeee cuj Luke Young :S pa hocu li ja ovdje ikad procitati clanak koji je napisan kako treba ?? covjek se zove Ashley Young !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
oni su se syebali u ocjenjivanju, zamijenili ocjene Asmira i Unitedovog golđije. jasno.
Čovjek je samo radio svoj posao. Ni previše dobro, ni previše loše,prosjek. Ali valja stat i sačuvati 15m2 pred višestrukim evropskim prvakom. Subjektivno, od 5 do 10, 8!
oooooooooooooooooooooooooooo, je*em te srbijooooooooooooooo